Евромаркет помага за разрешаване на ВиК проблеми с техника на Vermeer

17.07.2013 Евромаркет помага за разрешаване на ВиК проблеми с техника на Vermeer

"Диана Комерс" подмени уличен водопровод в столицата с машина за вертикално и хоризонтално сондиране Vermeer D20x22 Navigator.

В началото на ноември 2010г. Евромаркет достави на "Диана Комерс" наградената със златен медал месец по-рано на Пловдивския панаир машина за хоризонтално и вертикално сондиране Vermeer D20x22 Navigator.

Първата авария, с която Vermeer D20x22 Navigator се справи, беше частична подмяна на уличен водопровод вследствие на авария на ул. "Марин Големинов" в София.

"С Vermeer D20x22 Navigator успешно и много лесно се осъществи хоризонтален сондаж за полагане на 80 метра тръба с полиетилен с диаметър Ф160 в скалисти почви. Стараем се максимално бързо да реагираме на авариите и точно заради това се спряхме на мощна машина с голям капацитет - Vermeer D20x22 Navigator", кометира Мирослав Петров, групов ръководител в "Диана Комерс".

Vermeer D20x22 Navigator e техника от най-ново поколение, която конструктивно обединява две машини в една. От една страна, хоризонталните сондажи позволяват традиционно безизкопно полагане на тръби с диаметри до 450 мм (PE / PVC материал) и кабели, от друга страна, вертикалните сондажи (с дължина до 60 м) намират геотермални приложения за отвеждане на топлина за нуждите на нови сгради.

Vermeer D20x22FX е изключително ефективна, компактна и маневрена машина както в градски, така и в полеви условия. Позволява работа и в скалисти почвени условия с висока производителност. Без аналог от конкурентните производители, техническото решение на Vermeer е официално промотирано в Европа от лятото на 2010 г. Официален представител за територията на България е Евромаркет.

Обратно към добрите практики

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.