Мини кран UNIC изгражда лифт на 1602 метра надморска височина

19.07.2013 Мини кран UNIC изгражда лифт на 1602 метра надморска височина

Не съществува място, на което мини верижни кранове UNIC не могат да достигнат. Точен пример е UNIC URW-547 с товароподемност 4 тона, който участва в строително-монтажните дейности на нова лифт станция в чешката планина Sněžka (Снежка).

Снежка се намира на чешко-полската граница на 1602 метра надморска височина и е най-високата точка в Чехия. Мини кран UNIC URW-547 беше използван, за да повдигне стоманената конструкция на новата лифт станция на мястото на най-стария действащ лифт в Европа, който е в експлоатация от 1949г.

   Мини кран с висока проходимост без аналог!

Първоначално е планирано UNIC URW-547 да бъде транспортиран до върха на планината с помощта на хеликоптер, но в последствие се взема решение, че мини кранът може да достигне върха и на собствен ход.

Мини верижни кранове UNIC – уникално строително-монтажно решение!

Евромаркет Кънстракшън АД е представител за България на мини кранове UNIC, които са истинска технологична революция в строително-монтажната техника! UNIC са уникални, защото са най-компактните мобилни кранове в света.

Представете си конкурентното предимство за Вашия бизнес да разполагате с мобилен кран, който може да извършва строително-монтажни дейности, ремонти и поддръжка на всякакъв терен, включително и в сгради, като в същото време запазвате подовото покритие в помещението. Сега това е напълно възможно, защото кранове UNIC са толкова компактни, че могат да се поберат дори в асансьор, а благодарение на леката си конструкция и гумени вериги ще запазят всяка повърхност. В същото време малките размери на тези симпатични машини не пречи да достигат товароподемност до 10 тона и стабилно положение при максимално изтеглена стрела на височина до 22 метра. Кранове UNIC поддържат голям набор от допълнително оборудване, с което на практика можете да повдигнете всичко.

Кранове UNIC могат да бъдат използвани дори за повдигане на изключително крехки и чупливи произведения на изкуството – музейни експонати, статуи, картини с много голям размер и т.н.

Пълната гама кранове UNIC можете да видите - ТУК.

 

21 години решения в детайли ориентирани към клиента!

Евромаркет е уважавана компания с история и утвърдено име на сигурен бизнес партньор, който предлага най-добрите технологични решения, съобразени с конкретните изисквания на всеки отделен клиент.

Евромаркет не следва конкуренцията, а задава тенденциите в бизнеса със строителна техника и индустриално оборудване.

Обратно към добрите практики

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.