ЕВРОМАРКЕТ ГРУП Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИЗЛОЖИТЕЛ НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР

30.09.2009
Компанията показва техника за над 20 млн.лв на площ от близо 4 декара

Най-големият изложител на Международния технически панаир е Евромаркет Груп. На площ от над 3600 кв.м. са разположени 15-те щанда на всички бизнес направленията на компанията. „Евромаркет Груп” е водещият доставчик на индустриално оборудване и строителна техника у нас. Компанията е официален представител на световни фирми като Hyundai Construction, Ammann Compaction, Lincoln Electric, Mitsubishi Forklifts и др.
На щандовете на Евромаркет са изложени повече от 100 строителни машини на стойност над 20 млн. лв., сред които: багери и товарачи Hyundai и Hidromek, челни товарачи GEHL, телескопични повдигачи Manitou, бетоновози и бетон-помпи Cifa, валяци Ammann, мотокари Mitsubishi, каналокопатели Vermeer, асфалтополагащи и бетонополагащи машини, трошачно-пресевни инсталации и др.
Сред показаните от Евромаркет Груп експонати, особено интересни са машините за хоризонтално сондиране на водещия американски производител Vermeer, бетонополагащите машини за пътно строителство Gomaco - USA и Новата серия на Hyundai - 7А, разработена на основата на оборудването за дълбоки изкопи, шлицови стени и основи “DEEP DIGGING”.
Най–голямата и най-скъпа строителна машина, представена от Евромаркет Груп е 60-тонният багер-разрушител Hyundai R 450 LC Demolition, създаден да разрушава с голяма мощ. 450 хиляди евро е средната цена на „разрушителя”, чиято стрела достига 30 метра
„Нашето участие в Техническия панаир е най-голямо,  затова и най-скъпо, и въпреки това не мога да си представя бизнеса без това събитие. Очаквам да срещна много стари приятели тук и съм убеден, че ще намерим и още нови клиенти и бизнес партньори.”- сподели Димитър Илчев, Председател на Надзорния съвет на Евромаркет Груп.

Евромаркет Груп участва на Пловдивския панаир за 16-та поред година и е носител на седем златни медала.

panair_2008.jpg

Делегацията по откриването, начело с Президента на Република България, г-н Георги Първанов, в коята са и министрите на икономиката и на транспорта Петър Димитров и Петър Мутафчив, както и народни представители и посланици, разгледа експозициите на изложителите, като обърна специално внимание на щанда на Евромаркет Кънстракшън. Там Президента се срещна с г-н Димитър Илчев, Председател на Надзорния съвет на Евромаркет Груп и г-н Крум Христов, Изпълнителен директор на Евромаркет Кънстракшън АД.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.