Евромаркет навърши 20 години от основаването си!

20.08.2012 Евромаркет навърши 20 години от основаването си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПИ КОЛЕГИ!

 

Днес ЕВРОМАРКЕТ Груп навършва 20 години от основаването си!

За 20 години всички заедно превърнахме и отстояваме позицията на най-голямата българска компания за строителна техника, индустриално и автосервизно оборудване, машини и инструменти, техника за екологични нужди и много други.

Лидерската позиция на ЕВРОМАРКЕТ Груп на пазара е безспорна, благодарение на усилията на всички Вас! Днес всеки значим и важен обект в страната се строи и изгражда с машини, доставени от ЕВРОМАРКЕТ Груп! Днес всяко значимо производство и фирма в страната работят с техника, материали и консумативи, доставени от ЕВРОМАРКЕТ Груп! Така ежедневно усилията на всеки един от Вас се вграждат в най-новата история на България!

Благодарим Ви за всеотдайната и упорита работа и за това, че отстоявате интересите на компанията през всичките тези години, превръщайки ЕВРОМАРКЕТ в безспорен лидер в бизнеса с машини, техника и инструменти в България!

Бъдете живи и здрави, супер професионалисти и все така най-добри в бранша!

Продължавайте да градите историята на една от най-успешните компании в България!

Нека ЕВРОМАРКЕТ бъде трайно и за дълги години еталон за стабила и устойчива компания, с невероятна работна атмосфера, винаги отговорна и коректна пред клиентите и партньорите си!

ЧЕСТИТА ДВАДЕСЕТА ГОДИШНИНА!

Боряна Радева, Председател на Надзорния съвет
Димитър Илчев, Председател на Надзорния съвет

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.