Първият в Югоизточна Европа Manitou MT 930 H е тук!

21.07.2021 Първият в Югоизточна Европа Manitou MT 930 H е тук!

Вече и на българския пазар можете да откриете новия високотехнологичен телескопичен товарач Manitou MT 930 H, благодарение на дългогодишното партньорство между Евромаркет и Manitou. Той е част от серията Range MT 7&9 – тя се отличава с изключителна компактност и маневреност в работната среда, като същевременно гарантира висока производителност, ефективност и безопасни условия на труд.

С обща ширина от два метра и обща височина малко под 2 метра моделът отговаря на все по-голямата нужда на пазара от функционални машини. Той се движи безпроблемно в тесни пространства и се справя отлично при работа в трудни условия. Manitou MT 930 H достига височина от 9 метра и може да повдигне товар до 3 тона, освен това разполага с ултра къс външен радиус на завиване от 3,3 м и отлична проходимост с просвет от 34,5 см. Сред предимствата му ще откриете още: нова система при транспорт с вилици, хидростатична трансмисия, която ще ви осигури плавност, прецизност, контрол и лесно превключване на предавките по време на управление.

Новата функция „Старт и Стоп” намалява разхода на гориво, емисиите и шума. Тя автоматично изключва двигателя, когато телескопичният товарач е в покой, без намесата на оператора ( и автоматично се стартира без завъртане на ключа). За по-ниските разходи допринасят още: бързата и лесна поддръжка, активната и интелигентна регенерация на двигателя и хидравличното му управление.

Manitou MT 930 H

Manitou MT 930 H притежава всички системи, които са необходими за безопасността на оператора. Те му позволяват да се информира в реално време за всяка рискова маневра. Автоматичното разпознаване на присъствието на оператора и автоматичната ръчна спирачка дават допълнителна сигурност. А кабината съчетава комфорт с лесен и безопасен достъп при ниво на защита FOPS/ROPS II.

С Евромаркет и Manitou постигате отличните резултати, чрез оптимизиране на разходите и внедряване на иновативни технологии. Разгледайте новата серия тук или се свържете с нас на телефон: 02/97 67 100.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.