Manitou MRT Vision Plus – Ротационни телехендлери от ново поколение

02.08.2021 Manitou MRT Vision Plus – Ротационни телехендлери от ново поколение

Евромаркет непрекъснато се стреми да отговори на съвременните пазарни нужди с модерни и високотехнологични решения. А когато има партньор в лицето на световния лидер Manitou, резултатът е: отлична производителност, подобрена мощност, максимален комфорт, стабилни и гъвкави възможности за управление и по-ниски общи разходи. Това са само част от безспорните предимства на новата серия ротационни телехендлери Manitou MRT Vision Plus.  

Моделите осигуряват по-голяма товароподемност и имат множество функции, които подобряват продуктивността и улесняват работния процес. Могат да се завъртат на 360 градуса, което ги прави идеални за работа както в индустриалния, така и в строителния сектор. Те са високопроходими ротационни телехендлери, които могат да работят на височина от 22 до 35 метра. Максималният им капацитет на повдигане е от 6000 кг до 7000 кг, а проходимостта им е отлична - разполагат с просвет от 43 см. Ротационните телехендлери MRT Vision Plus са проектирани преди всичко за комфорта и безопасността на своите потребители. Можете да ги използвате за работа и през нощта, благодарение на осветлението от 5 фара (с покритие от 360 градуса), поставени в краищата на машината. Скоростите на движение са увеличени с 30% в сравнение с предишното поколение, което подобрява и производителността.

Първото нещо, което ще забележите при новите модели MRT е уникалната форма на кабината – тя е заобиколена от стъкло и е с подсилен покрив без решетка. Подобрената видимост в кабината е начинът, по който ротационните телехендлери получават името Vision. Кабината е под налягане и е изолирана за намаляване на шума, с достъпност на машината от 4 страни. Моделите се предлагат с опция ROPS / FOPS Level 2. Ротационните телехендлери могат да се управляват чрез дистанционно управление от платформата или извън кабината.

MRT Vision Plus ще покрие всички Ваши нужди. Когато искате да увеличите допълнително гъвкавостта на машината, можете да изберете разнообразие от приставки за бързо свързване или лесно отделяне. Той наистина е мултифункционален – разполага с плаващ носач на вилица, хидравлична лебедка, стрела, стрела на лебедка, кошница и още. В допълнение към тази широка гама от прикачни съоръжения, които умножават ежедневната употреба на Вашата машина, можете да се възползвате от набор от допълнителни услуги, предназначени да улеснят и контролират нейното използване: намаляване на консумацията на енергия, планиране на поддръжка, части и ремонт.

За да изберете най-подходящия модел от серията за Вашите нужди, свържете се с нашите представители на: (02) 97 67 255.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.