Очаквайте скоро! Най-надеждната машина за набиване на конструкции Orteco HD 1000

08.09.2021 Очаквайте скоро! Най-надеждната машина за набиване на конструкции Orteco HD 1000

Непрекъснатият стремеж към иновации е част от ДНК-то на Евромакрет Груп. А желанието на Евромаркет Кънстракшън да ви предложи най-модерните и актуални продукти от световнозизвестни производители ще обогати каталога им с нова машина за набиване на конструкции - Orteco HD 1000.

Благодарение на дългогодишния си опит Orteco имат водеща позиция както в Италия, така и в световен мащаб. Вече 47 години те усъвършенстват продуктите си и предлагат на своите клиенти иновативни решения (както и постоянни сервизни услуги ), които да отговарят на непрекъснато растящите изисквания на съвременния пазар.

Машината за набиване на конструкции Orteco HD 1000 е проектирана така, че да се справи отлично с тежки задачи и продължителна работа. Тя притежава най-здравата стоманена конструкция, както и отлична мощност. Моделите „Heavy Duty” имат необходимата квалификация да се справят в работа среда, в която надеждността и производителността играят ключова роля – с право могат да се нарекат истински професионалисти. Освен това са изключително прецизни – едновременно са стабилни, но и маневрени.

Благодарение на дизайна на машината веригите ѝ могат да бъдат свалени - и от самоходна тя се превръща в прикачна, монтирана на гърба на камион. Това е допълнително удобство за клиентите, които могат да я използват по най-подходящия начин спрямо различните задачи.

Ето още от чудесните характеристики на Orteco HD 1000:

  • Матчтата е висока 4,5 метра и е хидравлично позиционирана;
  • Машината има възможност да се оборудва с опция за автоматично позициониране и вертикален контрол;
  • Опция за радиодистанционен контрол на работните функции;
  • Хидравличните маркучи са вградени с цел осигуряване на максимална безопасност;
  • Притежава възможно най-безшумния двигател, който напълно отговаря на последните европейски норми за вредни емисии (EU STAGE 5);
  • Предоставя абсолютна сигурност и контрол – бутоните са разделени спрямо функциите, за които отговарят;
  • Удобна за транспорт – изключително компактна машина, което улеснява максимално транспортирането ѝ.

Вижте още от машината тук: Youtube Ortico HD 1000

Нямаме търпение да ви представим Orteco HD 1000 на живо. А ако искате да научите още подробности за нея, свръжете се с наш представител.

Разгледайте и другите продукти на Евромаркет Кънстракшън тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.