Три булдозера Komatsu за „Мини Марица-изток“ ЕАД

02.06.2020 Три булдозера Komatsu за „Мини Марица-изток“ ЕАД

Три булдозера Komatsu D155AX бяха доставени на "Мини Марица-изток" ЕАД от Евромаркет Кънстракшън. Машините вече са въведени в експлоатация в трите рудника на предприятието.

Това е модел, доказал се като надежден и справящ се отлично с тежките и специфични условия на работа във въгледобивния комплекс. Със закупуването на нови машини от висок клас се намаляват разходите за поддържане на старата амортизирана техника, повишава се ефективността на производство и се осигуряват нормални експлоатационни условия за тежкото минно оборудване, посочват от компанията.

Булдозерът Komatsu D155AX-8 се отличава със своята изключителна мощност – 360 к. с., с капацитет на греблото до 10 t и с ниски разходи за гориво. Висококачествените компоненти и уникалната конструкция на ходовата част правят този модел булдозери сред най-ефективните в своя клас. За още по-голяма производителност машините се предлагат със система за интелигентен контрол (IMC – Intelligent Machine Control), която позволява работа по предварително зададени параметри, пести време и ресурси и ограничава възможността от грешки.

Припомняме, че това не е първата доставка от булдозери Komatsu за "Мини Марица-изток". Към момента предприятието разполага с общо 13 булдозера D155AX.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.