За първи път в България: Универсална товарна платформа Faymonville CombiMAX

12.02.2020 За първи път в България: Универсална товарна платформа Faymonville CombiMAX

Разнообразните строителни дейности изискват гъвкави и адаптивни решения, особено що се касае до избор на техника. Такава е и поредната доставка на Евромаркет Кънстракшън – универсална разширяема товарна платформа Faymonville CombiMAX, проектирана за товари от 50 до 250 тона с всякакви форми и размери.

Платформата е част от новата серия на производителя и е първата, доставена в България. Неин горд собственик е Ростер ООД – строителна компания с 30-годишна история, чиято дейност варира от разрушаване и демонтаж на сгради и промишлени съоръжения, земно-изкопни дейности, товарене и транспорт, до рециклиране и производство на строителни продукти от строителни отпадъци. Платформата е доставена специално за транспорт на багери разрушители и в частност на новозакупения 67-тонен Komatsu PC490HRD, но може да бъде използвана за целия машинен парк на компанията.

Първата в българия универсална товарна платформа Faymonville CombiMAX Първата в българия универсална товарна платформа Faymonville CombiMAX

Универсалната товарна платформа Faymonville CombiMAX е изградена на модулен принцип. Конфигурацията ѝ е изключително гъвкава и позволява да бъде пригодена индивидуално спрямо приложението и нуждите на клиента. Отличава се с лека и здрава конструкция, софтуер за калкулиране на товара, както и с разтегаем борд от 3 до 5 оси за ниско товарене, предназначен за специализиран транспорт на строителни машини.

Това не е първата доставка на Ростер ООД от Евромаркет Кънстракшън. Компанията е собственик на машинен парк с над 10 машини Komatsu, сред които два челни товарача, два багера разрушители, както и 9 хибридни багера Komatsu HB215LC. Вижте галерия със снимки на хибридните багери на Ростер ООД.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.