Екипът на Евромаркет Инструменти – по-ефективен и ефикасен в обслужването на своите клиенти

21.05.2014 Екипът на Евромаркет Инструменти – по-ефективен и ефикасен в обслужването на своите клиенти

През изминалия уикенд /17 и 18 май/ екипа на Евромаркет Инструменти проведе обучение на тема „Ефективност и ефикасност на човешкия капитал”.  

В обучението участваха продуктови специалисти, логистици, бизнес координатори и мениджъри както от София, така и от регионалните ни офиси в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе и Велико Търново.


Александър Колома, мениджър на направление Инструменти в Евромаркет, представи резулататите от първото тримесечие за бизнес направлението и поздрави екипа за трайното подобрение на резултатите и доброто изпълнение на планираните цели. Той обяви и пилотния старт на Търговска академия – експериментален проект в Евромаркет за развитие на млади таланти в областта на продажбите, чиито първи ментори са продуктовите специалисти Петя Петрова и Светослав Ненов, както и продуктовия мениджър Ивелин Петков.

Ивайло Алексиев, доктор по психология и управител на компания за коучинг на човешките ресурси, беше „тренер” на обучението.

С атрактивни презентации, вдъхновяващи примери и завладяващи ораторски умения, той въздейства по един запомнящ се начин и мотивира присъстващите служители на Евромаркет Инструменти да участват активно в обучението.

В презентациите беше концентрирано познание, практика и визия за повишаване на корпоративната и лична ефективност, разглеждаха се умения за планиране и приотитизиране, целеполагане, управление на времето, прнципи на комуникацията и творческото сътрудничество.

Във фокуса на обучението беше постигането на ефективност и ефикасност в работата с клиентите, спазването на кратки срокове, воденето на ясна комуникация и изграждането на индивидуално отношение към клиента.

С много дискусии, споделяне на преживявания и опит, ролеви игри, решаване на казуси и тестове екипа на Евромаркет премина през двата дни на обучението и практикува уменията да създава ефективна среда и да прилага ефикасни решения за клиентите.

На снимката: Владимир Щерев, мениджър на направление Строителни инструменти и машини представя план за развитие на пазарното позициониране.

На снимката: Снежана Стоянова, бизнес координатор на Евромаркет Инструменти представя smart цел за нови маркетингови кампании в интернет.

На снимката: Радослав Хюметев, търговски специалист  на Евромаркет Инструменти представя план за изпълнение на предварително заложени търговски цели.

Галерия: Работа във фокус групи за решение на казуси и ефективно целеполагане.

В края на обучението служителите на Евромаркет Инструменти получиха поименни сертификати от д-р Алексиев за участието си в проекта „Ефективност и ефикасност на човешкия капитал”.

Петя Петрова, продуктов специалист в Евромаркет Инструменти получава своя сертификат от водещия на обучението г-н Ивайло Алексиев.

Ивелин Петков, продуктов мениджър в направлението получава своя сертификат.

След обучението всички участници бяха заредени с нови знания, опит и енергия, за да бъдат все по-добри специалисти в работата си и за да отговорят на всички изисквания от страна на клиентите.

Обратно към добрите практики

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.