FARO Freestyle 3D с престижна награда

05.02.2016 FARO Freestyle 3D с престижна награда

Лидерът в областта на 3D измерванията и лазерното сканиране FARO спечели престижната награда  „Hardware Product of 2015” за иновативния портативен лазерен скенер FARO Freestyle 3D. По време на 10-тото издание на „Construction Computing Awards” бяха отличени победители в категории като „Company of the Year”, „Mobile Technology of 2015”, „Project Management/Planning Software” и други.

„Всички сме изключително горди, че точно този продукт спечели престижната награда. Това е отражение на феноменалния успех, който продуктът постигна на пазара и фантастичната обратна връзка, която получаваме от доволни клиенти.” каза регионалният мениджър на FARO за Северна Европа David Southam.

Това не е единствената награда, която Freestyle3D печели. През 2015 г. портативният лазерен скенер е награден с отличието Red Dot 2015 за продуктов дизайн.

FARO Freestyle3D е портативен лазерен скенер, който извежда 3D сканирането на ново ниво. Със своите функции той е изключително подходящ за сканиране на стаи, структури и обекти, както и за сканиране на труднодостъпни места като автомобилни интериори, корпуси и други неудобни пространства.

Повече информация вижте тук.

Обратно към добрите практики

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.