История и поглед към бъдещето с Kärcher

23.02.2016 История и поглед към бъдещето с Kärcher

Kärcher е немска компания, носеща името на своя основател - Алфред Керхер, който започва своя предприемачески път в сферата на подгряващата техника. През 1950 г. насочва своите усилия към развитието на почистващата техника и изобретява първата европейска пароструйка „DS 350“. Конструкцията за загряване на водата се оказва иновация за своето време и до днес е основа на горелките за подгряване. Жълтият цвят на продуктите Kärcher става характерен за бранда през 1974 г., когато компанията започва да развива дейността си в сферата на технологията на почистване с пара. Няколко години по-късно продуктовото портфолио на компанията се разширява с решения за почистване на транспортни средства и сгради, добре познатите прахосмукачки за сухо и мокро почистване, техника за измиване на автомобили, пароструйки, метачни и полиращи машини, съоръжения за пречистване на питейна вода и други. Стратегията на компанията се развива като започва да предлага серия продукти за дома, ориентирани към крайния потребител. През 2003 г. Kärcher завладява пазара с иновативната прахосмука RoboCleaner RC - първият самостоятелно движещ се робот-прахосмукачка в света, а по-късно разширява гамата си с продукти за градината.

Иновацията е в основата на развитието на компанията лидер в системите за почистване и непрестанно потвърждава своята позиция на социално отговорна фирма. През 2013 г. немският производител слага старт на проекта „Kärcher cleans the world”, който е с международен мащаб. С тази инициатива се доказва изключителното качество и широкия кръг от приложения на продуктите и се допринася за почистването на обекти  в  градове като Атина, Рим, Сибиу, Одеса и други. Представяме Ви няколко видеа от международната акция.

Евромаркет има удоволствието да си партнира с Karcher, доставяйки най-добрите решения за своите клиенти в различни сфери на дейност.

Повече за продуктите на Karcher може да видите тук

 

Обратно към добрите практики

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.