Берг Монтана Фитинги ЕАД избра високоефективния DNM 6700 с контролер HEIDENHAIN iTNC 620 за още повече продуктивност на дружеството

04.09.2020 Берг Монтана Фитинги ЕАД  избра високоефективния DNM 6700 с контролер HEIDENHAIN iTNC 620 за още повече продуктивност на дружеството

Към машинния парк на Берг Монтана Фитинги ЕАД се присъедини високоефективният вертикален обработващ център DNM 6700 с контролер HEIDENHAIN iTNC 620. Вертикалният контролен център е от продуктовата гама на  Doosan Machine Tools.

С цел разширяване на производствения си капацитет Берг Монтана Фитинги ЕАД избра Евромаркет Метал да достави именно DNM 6700, тъй като машината напълно отговаря на високите изисквания на клиента, поради своята висока продуктивност, точност при работа и удобство на оператора. Берг Монтана Фитинги ЕАД е едно от водещите дружества в производството на   фитинги, ковък чугун, детайли от легирани чугуни и стомана, затова DNM 6700 с контролер HEIDENHAIN iTNC 620 е идеалното решение за още по-висок прогрес на дейността на компанията. 

 Сред предимствата на вертикалния обработващ център DNM 6700 с контролер HEIDENHAIN iTNC 620 са по-голяма обработваема площ, най-голям работен капацитет от CNC машините в този клас, както и по-голяма работна маса. Дизайнът на машината позволява универсална обработка на по-големи и по-тежки детайли с по-сложна геометрия.  За по-висока продуктивност инструменталната смяна е по-бърза. Машината е оборудвана с високоскоростни шпиндели с повече мощност и по-голям въртящ момент, с подобрено време за ускорение и намаление на скоростта при рязане. Към плюсовете на DNM 6700 е и новата система за смазване на ролковите направляващи по осите с грес вместо с масло.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.