"Евромаркет Груп" отбелязва 25-годишен юбилей

18.08.2017 "Евромаркет Груп" отбелязва 25-годишен юбилей

"Евромаркет Груп", най-голямата 100% българска компания за строителна и индустриална техника в страната, отбелязва своя 25-годишен юбилей на 18 август.

"За нас тази годишнина е уникален празник - гордеем се с всяка от изминалите 25 години, с хората, които работят в "Евромаркет", с всеки реализиран проект. Постигнали сме успехите си с много труд и всеотдайност, не сме се щадили и нито едно от усилията ни не е било напразно", коментира Боряна Радева, съосновател и главен мениджър в "Евромаркет Груп".

"Днес сме по-устойчив и надежден партньор отвсякога. Първите ни 25 години в бизнеса изминаха на един дъх и ние сме благодарни за доверието, което служителите, клиентите и партньорите ни гласуваха през цялото това време. Гледаме изцяло напред, към нови хоризонти и в нови измерения", допълва Димитър Илчев, съосновател и главен мениджър в дружеството.

Ръководството на "Евромаркет Груп" поздравява всички служители на компанията и им благодари за всеотдайната работа, доверието и лоялността!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.