Евромаркет Метал получи поредно отличие от Doosan Machine Tools

25.02.2019 Евромаркет Метал получи поредно отличие от Doosan Machine Tools

На снимката: Главният изпълнителен директор на Евромаркет Груп г-н Ивайло Борисов приема отличие за изключителен ръст на продажбите в България от Хенри Ким, CEO на Doosan Machine Tools Europe (DMTEU).

Евромаркет Метал добави нов трофей към колекцията си от отличия – признание от технологичния лидер Doosan Machine Tools за изключителен ръст на продажбите в България за 2018 година и благодарност за дългосрочното партньорство. Приза прие г-н Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет Груп, по време на годишната дилърска среща на производителя в Хановер, Германия.

"Изключително се гордеем с постигнатите от Евромаркет Метал резултати за 2018 година – най-високи в историята на направлението и с над 20% преизпълнение на таргетите. Съществен принос за това имат именно продажбите ни на металорежеща техника, затова не мога да скрия, че отличието означава много за нас. Уверен съм, че инвестициите ни в нов демо център и сервизна база за Doosan Machine Tools ще доведат до още по-добри резултати", сподели г-н Ивайло Борисов.

"Нашите резултати доказват, че клиентите избират иновациите, качеството и комплексното обслужване. Икономиката ни е отворена и конкурентна, а българската индустрия е все по-амбициозна да намери своето място на световните пазари. Ето защо очаквам още по-голям ръст на продажбите през 2019 година, а ние, като надежден партньор, винаги ще обезпечаваме амбициите на клиентите ни с технологии и добър сервиз", допълни г-н Добромир Петков, мениджър Евромаркет Метал.

Отличието на Евромаркет Метал идва в момент на усилена работа по нов демоцентър и нова сервизна база на Doosan Machine Tools. Те ще се помещават в новостроящите се сгради към Корпоративно-сервизен център Евромаркет, които ще бъдат открити през втората половина на 2019 година. Реализацията на проекта ще даде възможност на българските клиенти да тестват на място машини от портфолиото на производителя и ще осигури по-качествени и по-бързи сервизни услуги.

Припомняме, че това не е първото отличие, което Евромаркет Метал получава от Doosan. През 2017 година направлението получи признание за забележителен ръст – само година и половина след подписването на партньорското споразумение със световния производител. По-рано същата година по време на посещение в България Хенри Ким, CEO на Doosan Machine Tools Europe, коментира, че очаква още по-високи резултати за продажбите в страната и отбеляза, че българската индустрия е изключително активна в инвестициите си в технологии.

Партньорството на Евромаркет с Doosan Machine Tools датира от 2015 година. Doosan е един от световните лидери в областта на CNC металорежещите машини и предлага изключително широка гама – близо 400 модела стругове, фрези и обработващи центри.

Евромаркет Метал получи поредно отличие от Doosan Machine Tools

На награждаването присъстваха (от ляво надясно): Jeungho Choi (мениджър отдел „Продажби” в DMTEU), Добромир Петков, мениджър Евромаркет Метал, Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет Груп, Henry Kim, CEO на DMTEU, Brandon Kim, Jason Li и Daecheol Jeong (от отдел „Продажби” на DMTEU).

Евромаркет Метал получи поредно отличие от Doosan Machine Tools

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.