Хоризонтален стругови център с фрезови функции и Y ос – PUMA 3100LY с контролер SIEMENS SINUMERIK 828D вече е собственост на "Прокс-2" ООД

09.09.2020 Хоризонтален стругови център с фрезови функции и Y ос – PUMA 3100LY с контролер SIEMENS SINUMERIK 828D вече е собственост на "Прокс-2" ООД

Хоризонтален стругови център  с фрезови функции и Y ос – PUMA 3100LY с контролер SIEMENS SINUMERIK 828D на корейския лидер Doosan Machine Tools вече е собственост на "Прокс-2" ООД. Специалистите от Евромаркет Метал доставиха и въведоха в експлоатация  високоефективната  машина, като стремежът на "Прокс-2" ООД е още по-голямо увеличаване на производствения  капацитет на компанията. "Прокс-2" ООД, като компания, която предлага широк спектър от услуги, избра хоризонталния стругови център с фрезови функции и Y ос – PUMA 3100LY с контролер SIEMENS SINUMERIK 828D, защото в процеса на работа, машината има възможност да предоставя множество различни операции при една установка на детайла, същевременно предлага повече продуктивност, повече възможности за обработка, по-голям капацитет и по-висока скорост.

Машината способства за увеличаване стабилността при работа, съкращава влиянието на вибрациите и температурата, като по този начин осигурява по-добри условия за производителност и качество.  Револверната глава на струга е проектирана на модулен принцип, осигуряващ оптимално разстояние между инструментите и сигурност при захващане. Също така стабилната конструкция на машината гарантира точността, на която може да се разчита за по-прецизна работа.

 

Хоризонталните стругови центри от сериите PUMA може да видите тук

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.