Многофункционален стругови център Puma MX 2100ST заработи в Инхом-98 ООД

02.09.2020 Многофункционален стругови център Puma MX 2100ST заработи в Инхом-98 ООД

С цел разширяването на производствения си капацитет българската компания  Инхом-98 ООД избра Евромаркет Метал  за доставката и пускането в експлоатация на многофункционален стругови център Puma MX 2100ST с контролер Fanuc 31i-B5.  

Инхом-98 ООД е компания с дългогодишни традиции в проектирането и изработката на формови комплекти, затова избра многофункционалния стругови център Puma MX 2100ST на корейския технологичен гигант Doosan Machine Tools.

Puma MX 2100ST е идеалният избор за компании, които имат необходимост за гъвкавост при работа с различни конфигурации от детайли. Благодарение на голямото разнообразие от функции,  Puma MX 2100ST с контролер Fanuc 31i-B5 е изключително подходящ за работен процес, при който се изисква точност и стабилност.  Сред предимствата на машината са наличните два шпиндела с  охлаждаща система, която циркулира по цялата им структура за редуциране на термичното влияние и фрезови шпиндел. Револверната глава е проектирана на модулен принцип, осигуряващ оптимално разстояние между инструментите и сигурност при захващане.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.