Прогрес АД добави Doosan MYNX 5400/50 II и DEM 4000 към машинния си парк

31.08.2020 Прогрес АД добави Doosan MYNX 5400/50 II и DEM 4000 към машинния си парк

Евромаркет Метал достави и инсталира вертикална триосна фрезова машина MYNX 5400/50 II и обработващи центри DEM 4000 на дългогодишния си партньор Прогрес АД, те са 18-та и 19-та в машинния парк. Като почитател на корейския производител Doosan Machine Tools,  клиентът за пореден път се довери на качеството на машините доставяни от Евромаркет.

Благодарение на добрата организация от страна на клиента, машините бяха пуснати в експлатация в рамките на 3 дни и компанията започна изпълнението на поръчките си.

Прогрес АД е с богата история в производството на висококачествени технически отливки, ето защо, като почитател на Doosan Machine Tools, компанията  добави и мултифункционален вертикален обработващ център DEM 4000 към семейството от Doosan, затвърждавайки високия стандарт на производството си. Мултифункционалните вертикални обработващи центри DEM 4000 спомагат за обработка на детайли с различни размер и форма. MYNX 5400/50 II се отличава с голям избор от окомплектовки и периферни устройства. Сред предимствата на машината са стабилна структура за тежки индустриални натоварвания, силен, твърдо режещ машинен център  и удобен операторски софтуер. Моделът е високоефективен и продуктивен, благодарение на още по-високата си скорост на работа, спрямо предходните модели. MYNX 5400/50 II предоставя възможност за разнообразни операции, в зависимост от качеството на обработка на материала, като високият клас на машината способства за най-голяма работна маса сред машините от този клас.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.