Ново попълнение в екипа на Ремко ООД

09.04.2018 Ново попълнение в екипа на Ремко ООД

В началото на април месец фирма Ремко увеличи производтсвената си база с още едно попълнение – хоризонтален струг с фрезови операции и Y-ос, PUMA 3100XLY.

Компанията в с 60 годишен опит в проектирането, конструирането и производството на машини и съоръжения от неръждаема стомана, нестандартно оборудване, орбитално заварени тръбопроводи и цялостни инсталации за фармацевтичната и хранително - вкусовата промишленост, парфюмерията и козметиката.

Благодарение на фрезовите функции и Y-оста, струга предоставя възможност за множество различни операции при една установка на детайла. Машината се отличава с характеристиките на обработващ и стругов център, което позволява ненадминатата гъвкавост при изработката на разнообразни детайли с различни размери.

 Производството на струга е на  Doosan Machine Tools – Южна Корея.

За повече информация относно предлаганите от Евромаркет Метал металорежещи машини свържете се с нас или разгледайте цялото ни портфолио от тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.