История от успешното 20-годишно партньорство между Gostol TST и Евромаркет Груп

14.03.2022 История от успешното 20-годишно партньорство между Gostol TST и Евромаркет Груп

Gostol TST е световен производител на машини за бластиране, с повече от 70 години история. Компанията предлага на своите клиенти цялостно и комплексно обслужване - от разработката, проектирането и производството до сервизните дейности. Gostol TST е много гъвкава компания, която бързо и лесно се адаптира към промените на пазара. Евромаркет Метал открива в тяхно лице надежден партньор, с който успешно си сътрудничи вече почти 20 години.

Двете компании сключват първата си обща сделка през 2003 г. и оттогава успешно градят общата си история. През годините заедно реализират проекти със стандартни машини и с такива, който са разработени със специални изисквания на клиента. Благодарение на общите усилия и двете компании се радват на положителни референции от различни индустрии.

Gostol TST

Посещение при Gostol TST

Миналият месец Евромаркет Метал заедно с клиент посетиха Gostol TST в Словения. Клиентът е призната българска компания, която произвежда различни заварени конструкции, използвани в устойчивата енергетика, корабостроенето, строителните проекти, минната индустрия и др.

Всички бяха очаровани от красотите на района на Соча, а след успешно приключената среща любезните домакини заведоха българския екип на кратко пътуване с гледка към красивите Алпи.

Опции за по-ефективна работа на Камера за дробометна обработка

Камерата за дробометна обработка на листов материал и профили ще бъде оборудвана с турбини тип Ir и много опции, които ще позволят още по-ефективна работа. Основните ползи, които клиентът ще получи с опциите, са следните:

  • Икономия на енергия;
  • Намаляване на консумацията на абразив;
  • По-малка поддръжка и престой на машината;
  • Подобряване на ефективността и качеството на бластираните детайли.

Gostol TST

 

Sm@rt облачна платформа

За проследяване на работния процес на машината, опциите могат да бъдат надградени с облачната платформа sm@rt, която позволява:

  • Мониторинг на текущите работни параметри на машината, прахоуловителя и бластиращите колела,
  • Мониторинг на машинни броячи, текущи аларми и история, анализ на данни,
  • Достъп до сервизна книга, ръководство за потребителя и видео инструкции,
  • Лесна поръчка на резервни части.

Ако желаете да научите повече за продуктите на Gostol TST, можете да се свържете със специалистите на Евромаркет Метал от формата за контакт тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.