Евромаркет БРД вече е член на БНАКК

10.05.2018 Евромаркет БРД вече е член на БНАКК

Евромаркет БРД - фирма от холдинга на Евромаркет, специализирана в доставка и сервиз на заваръчна, металообработваща, металорежеща, специализирана техника и индустриални инструменти - вече е член на Българската национална асоциация по корабостроене и кораборемонт (БНАКК). Това бе решено по време на общото събрание на сдружението в края на месец април.

"Корабостроителният сектор в България има голям потенциал за развитие, но за да бъде конкурентноспособен на международния пазар е необходимо въвеждане и постоянно обновяване на технологиите в различните предприятия. Евромаркет е доверен партньор в модернизирането на производствените мощности на голяма част от членовете на БНАКК, затова членството ни в асоциацията е стъпка напред към разширяване на сътрудничеството ни с корабостроителните и кораборемонтните предприятия", коментира Добромир Петков, мениджър Евромаркет Метал Холд, част от Евромаркет БРД.

Българската национална асоциация по корабостроене и кораборемонт е доброволно сдружение, което цели подпомагане, насърчаване, представителство и защита на интересите на членовете си. Към момента в организацията членуват над 45 компании от корабостроителния и кораборемонтния отрасъл, голяма част от които изпълняват проекти с техника, доставена от Евромаркет БРД.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.