Евромаркет отново бе ексклузивен партньор на конкурса Сграда на годината 2018

14.12.2018 Евромаркет отново бе ексклузивен партньор на конкурса Сграда на годината 2018

Националният конкурс „Сграда на годината”, чийто ексклузивен партньор е Евромаркет, отличи най-добрите проекти за 2018 по време на гала церемония в Sofia Event Center. Номинирани бяха над 60 сгради, разпределени в 16 категории, а отличията присъди авторитетно жури от 31 доказани професионалисти в бранша, сред които Димитър Илчев и Боряна Радева, главни мениджър на Евромаркет Груп.

Церемонията бе открита от Петя Аврамова, министър на регионалното развитие и благоустройството. „Благодарение на строителите, архитектите, проектантите и на всички, които всеки ден са на обектите, успяваме да направим градовете по-красиви, да модернизираме пътната инфраструктура, да работим за енергийната ефективност, да обновяваме сградите на социалната и здравната инфраструктура”, отбеляза Аврамова. Тя поздрави организаторите и партньорите на конкурса и пожела на участниците още много инвестиции и успехи през следващите години.

Събитието продължи с връчване на призовете. В награждаването участва Димитър Илчев, който поднесе статуетката в категория „Търговски сгради” на победителя „Мото Пфое”. Отличеният проект е за шоурум, автосервиз, складове и офиси на Jaguar Land Rover. Удоволствие да награди победителите имаше и Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет Груп, който връчи приз в категория „Авиационна и летищна инфраструктура” на победителя „Луфтханза Техник София”. Отличеният проект на Хангар 1 за обслужване и ремонт на самолети е най-мащабното съоръжение на територията на Източна Европа и може да обслужва най-големия самолет в пътническата авиация – Airbus 380.

Вижте всички победители в „Сграда на годината” 2018 тук. 

Цялата церемония можете да гледате на 16 декември, неделя, от 13:00 часа по БНТ.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.