Започна Международният технически панаир Пловдив 2018!

25.09.2018 Започна Международният технически панаир Пловдив 2018!

Започна Международния технически панаир в Пловдив! И тази година Евромаркет е най-големият изложител на събитието – с цели 9 щанда, показващи голямо разнообразие от строителна и индустриална техника.

Още от откриването щандовете на компанията се радват на голям интерес както от страна на посетителите, така и от страна на официалните лица, които присъстваха на панаира. Сред тях бе вицепремиерът Томислав Дончев, който посети щандовете на Евромаркет Кънстракшън и Евромаркет Метал, където се запозна с водещите тенденции и иновации в света на строителството и индустрията и по-конкретно с най-икономичните багери в света – Komatsu Hybrid, и машините на водещия производител на металорежеща техника Doosan Machine Tools. Той бе посрещнат от главния изпълнителен директор на Евромаркет г-н Ивайло Борисов, изпълнителния директор на Евромаркет Кънстракшън и зам-главен изпълнителен директор на компанията г-н Борис Спасов, както и от г-н Георги Димитров, мениджър в Евромаркет Метал.

               

Пред посетителите вицепремиерът Дончев коментира със задоволство, че техническият панаир в Пловдив се развива и привлича иноватори, като определи изложението като „една от най-добрите традиции в България“. Той подчерта, че българските производители трябва да акцентират именно във високи технологии и роботизация, за да повишат добавената стойност на продукцията си.

Припомняме ви, че и вие можете да разгледате иновативните технологични решения на Евромаркет по време на Международния технически панаир в Пловдив. Очакваме ви до 29 септември със специални предложения и промоции!

Вижте повече от участието на Евромаркет на изложението в следващата галерия:

   

           

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.