Заповядайте на Международен технически панаир Пловдив 2018

14.09.2018 Заповядайте на Международен технически панаир Пловдив 2018

Уважаеми дами и господа,

Заповядайте на един от най-авторитетните технически форуми, на който Евромаркет Груп има удоволствието да участва и тази година - Международен технически панаир Пловдив! Събитието ще се проведе от 24 до 29 септември 2018г.

На тазгодишното издание на събитието, Евромаркет ще Ви представи най-новите тенденции и иновации в областта на строителната и индустриалната техника. Ще ни откриете на следните щандове:

  • Щанд XIII-23 на открита площ XIII, където ще Ви демонстрираме пътно-строителна, минно-кариерна, земекопна и товарачна техника. Наши специални експонати отново ще бъдат уникалните хибридни багери на Komatsu. Ще Ви демонстрираме още машини на  глобални лидери като Cifa, Sandvik, Rammer и Manitou.
  • Щанд XIII-26 на открита площ XIII, на който ще имате възможността да наблюдавате демонстрация на подемно-строителна и комунална техника на световни марки като Vermeer, Kaiser, Hidromek, Ammann, Gehl, Rioned и други.
  • Щанд 13Т3 в палата 13, на който ще Ви покажем  технологичните възможности на металообработващи машини, заваръчна техника, специализирано оборудване и инстументи. Ще можете да разгледате експонати на Lincoln Electric, Davi, Hi-Force, Pferd, Fein, SIC Marking, Tauring, Ercolina, Unicraft, Sapi, Larius, Orbitalum, G.B.C. и др.
  • Щанд 13S1 в палата 13 ще Ви представи стругове, фрези и обработващи центри на Doosan Machine Tools и заваръчен робот на Panasonic.
  • Щанд 13T1 в палата 13, където експонати ще бъдат изключително прецизните измервателни машини Mitutoyo.
  • Щанд 13D3 в палата 13 е предназначен за строителни и индустриални инструменти, машини и консумативи. Там ще можете да видите експонатите на Sumake и Fami.
  • Щанд XIII-13 на открита площ XIII, на който ще бъдат изложени високоефективни компресори и генератори, водоохладителни кули и чилъри, предлагани от Евромаркет Компресорс АД. Един от по-специалните ни експонати на щанда ще бъде безупрчният безмаслен компресор Ultima, който е претендент за златен медал.
  • Щанд IX-10 на открита площ IX - подемно-транспортна и подопочистваща техника. 

Ще Ви посрещнем с много добро настроение и приятни изненади! На щандовете на Евромаркет ще получите необходимата професионална консултация. Готови сме да отговорим на всички Ваши въпроси и да обсъдим Вашите идеи и планове!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Покана за събитието може да свалите в PDF от тук:

Карта на щандовете на Евромаркет на МТП 2018

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.