Евромаркет Метал с нова успешна доставка

07.12.2021 Евромаркет Метал с нова успешна доставка

Евромаркет Метал инсталира и пусна в експлоатация 3 броя струговофрезови центри DOOSAN PUMA TT1800SY и хоризонтален обработващ център с 6 палетна станция DOOSAN NHP4000 6RPS.

Струговите центрове на DOOSAN от серията PUMA TT Ви предлагат висока производителност, отлична функционалност и по-малко машинно време за изработка на детайлите благодарение на идентичните характеристики за мощност и скорост на левия и десния шпиндел.

Серията PUMA TT е проектирана да бъде Ваш надежден актив независимо дали произвеждате високо прецизни автомобилни, или пък медицински части. Машините се справят с всички материали - от алуминий до стомана с висока якост на опън. А каквито подавания и скорости сте програмирали на единия шпиндел, могат да бъдат репликирани и на другия.

Двете револверни глави имат общо 24 станции и 48 позиции на инструментите, което прави възможно изработването на много елементи с едно зареждане. Част от моделите са снабдени и с Y-ос, която дава допълнителни възможности при фрезоване.

При машините PUMA TT може да изпозвате движението по Y-oc и на двете револверни глави за изработка на различни детайли на всеки от двата шпиндела, както и да обработвате един детайл с двете револверни глави едновременно. Тези възможности водят до значително намаляване на времето за изработка, като повишават гъвкавостта на производството.

В допълнение към тази гъвкавост, серията PUMA TT има няколко функции за автоматизация, които са стандартни за повечето модели: интерфейс за прътоподаващо устройство, уловител на части на левия шпиндел, устройство за разтоварване на части над десния шпиндел и конвейер за части.

Вижте машината в действие във видеото тук: DOOSAN PUMA TT1800SY

DOOSAN NHP4000 6RPS

Хоризонталните обработващи центрове от серия NHP 4000/5000 предлагат висока производителност и върховна прецизност поради минимизиране на времето за позициониране, стабилната структура на машината и функцията за корекция на термичните изкривявания.

Тези компактни високоскоростни обработващи центрове осигуряват най-добрата производителност на клиентите за малки и средногабаритни детайли.

Вижте машината в действие във видеото тук: DOOSAN NHP4000 6RPS

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.