Евромаркет направление Заваръчна и Специализирана техника и EWM-Германия: Стратегическо партньорство за иновации и високо качество в процесите на заваряване

23.02.2024 Евромаркет направление Заваръчна и Специализирана техника и EWM-Германия: Стратегическо партньорство за иновации и високо качество в процесите на заваряване

С удоволствие ви съобщаваме за новото стратегическо партньорство между Евромаркет направление Заваръчна и Специализирана техника, и един от водещите световни производители на заваръчна техника, EWM-Германия. Това сътрудничество маркира нов етап в ангажимента на Евромаркет да предлага висококачествени и иновативни производствени решения, като същевременно увеличава удовлетвореността на клиентите си в България.

Основана през 1957 година в Германия, EWM е посветила десетилетия в развитие и оптимизиране на процесите на заваряване, като поставя акцент върху тяхната ефективност, безопасност и устойчивост. Компанията е известна със своя иновативен подход и ангажимент към качеството, подкрепен от строги стандарти за контрол и международно признати сертификати, като EN ISO 9001.

С повече от 400 търговски и сервизни партньори по целия свят и производство на над 60 000 заваръчни машини и компоненти годишно, EWM се утвърждава като глобален лидер в индустрията. Техните продукти се отличават с изключително качество, използвайки мощни токоизточници и охладителни системи и здрави корпуси, което гарантира дълъг експлоатационен живот на машините.

Чрез партньорството си с EWM, Евромаркет направление Заваръчна и Специализирана техника става единственият оторизиран представител на тази престижна марка в България, осигурявайки на своите клиенти достъп до най-съвременните и гъвкави производствени решения на пазара. Това сътрудничество е значителна стъпка към осигуряването на висока добавена стойност за българския бизнес и подчертава ангажимента на Евромаркет към иновациите и качеството в заваръчната индустрия.

Ние вярваме, че това партньорство ще допринесе значително за удовлетвореността на нашите клиенти, като им предостави възможността да използват водещи световни технологии и решения, адаптирани към техните уникални нужди и изисквания. В Евромаркет направление Заваръчна и Специализирана техника с нетърпение очакваме да развиваме това партньорство и да продължим да внасяме иновации в българската промишленост.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.