Новини

Честит рожден ден, Евромаркет Компресорс!

24.01.2020 Честит рожден ден, Евромаркет Компресорс!

Уважаеми колеги,

 

Днес Евромаркет Компресорс навършва 20 години от създаването си! За нас е огромно удоволствие да посрещнем новото десетилетие с такъв специален празник!

Можем да изброим много поводи за гордост – впечатляващи проекти, дългосрочни партньорства, спечелени клиенти, но най-големият ни успех сте Вие – сплотеният и професионален екип.

Искрено се възхищаваме на всички търговски специалисти, които не спират да ни удивяват със своята борбеност за всеки проект, на всички координатори и логистици, благодарение на които работата се движи като по часовник, както и на всички сервизни специалисти, благодарение на които нашето оборудване работи безаварийно и продължава да носи ползи на клиентите вече 20 години. Изказваме специални поздравления към г-жа Таня Бечева – сърцето на Евромаркет Компресорс, доказан професионалист и безспорен "шампион в стажа"!

Благодарим Ви, колеги! Вече 20 години ни доказвате, че за Вас няма недостижими цели! Уверени сме, че ще бъде така и занапред! Желаем Ви здраве, лично щастие, любов и нека новото десетилетие бъде още по-успешно за всеки от Вас!

 

С уважение,

Ръководството на Евромаркет Груп АД

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.