Новини

С какво ще запомним 2021 година?

31.12.2021 С какво ще запомним 2021 година?

В края на годината поглеждаме назад и правим равносметка на изминалите 12 месеца. Смело можем да заявим, че за Евромаркет Груп те бяха повече от успешни. 2021 година беше изпълнена с предизвикателства, които ни помогнаха да научим нови уроци. И през тази година останахме верни на нашата мисия и продължихме да пренасяме най-новите световни технологии до нашите клиенти, както и да им предлагаме ефективни и икономични решения.

Ето и някои от акцентите, с които ще запомним вече отиващата си 2021 година.

  • Изложенията

През 2021 година Евромаркет Груп взе участие в едни от най-популярните изложения в страната и чужбина.

Стартирахме с най-големия форум в България за представяне на земеделска техника и всичко за селското стопанство - специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО. Евромаркет Кънстракшън, Евромарке Компресорс и Евромаркет Тулс представиха машини на световните лидери Komatsu, Hidromek, Gehl, Gardner Denver, Kränzle и още.

С иновативни машини, интересни демонстрации и ценни съвети от висококвалифицираните специалисти на Евромаркет Метал и Евромаркет Тулс премина MachTech & InnoTech 2021 - единственото специализирано изложение за металообработващи машини в България.  

И  през 2021 година Евромаркет Кари и Евромаркет Компресорс участваха на Месомания 2021 – част от най-големите изложения в хранително-вкусовия бранш. Те представиха голямо разнообразие от производствена и складова техника на промоционални цени.

През есента град Варна посрещна Евромаркет Кари на петото издание на „ТУРИЗЪМ ЕКСПО Дестинация Варна”. Почистващите машини Hako бяха сред акцентите на събитието, а професионалистите от Евромаркет Кари дадоха важни съвети на всички представители на туристическия бранш как да изберат най-подходящия професионален почистващ уред за техните индивидуални нужди.

Специалистите на Евормаркет Метал и нашите партньори от Salvagnini и Panasonic взеха участие на световното изложение за металообработване BlechExpo 2021. За кратко време Blechexpo успя да заеме водеща позиция в Европа и сега се нарежда на второ място в света в списъка на търговските панаири за обработка на ламарина. Посетителите имаха възможност да се запознаят с най-перспективните тенденции в съвременната роботизирана техника за заваряване, които бяха представени от Panasonic. На щанда на Salvagnini пък бяха демонстрирани последни технологии за огъване, лазерно рязане и автоматизация на производствения процес.

Евромаркет Метал взе участие и на EMO MILANO 2021 - изложение със 700 предприятия, представляващи 34 държави. Посетителите му видяха целия производствен спектър - от металообработване до рязане на метали, от роботика до автоматизация, от инструменти до спомагателни аксесоари, от мехатроника до адитивни технологии. Световният лидер Doosan и тази година представи най-новите и иновативни модели машини, които наистина ще автоматизират работните процеси и ще повишат производителността.

  • Новият Регионален център в град Варна

В средата на годината отвори врати новия Регионален център гр. Варна. Той приветства клиентите на Евромаркет Груп с нов офис, модерни машини и разширена сервизна база, която разполага с шест сервизни клетки, оборудвани с висококачествена специализирана техника. Новият център предлага също по-голяма и модерна складова част, а удобните паркоместа и зоната за товаро-разтоварване - гарантират лесен и бърз достъп.

  • Нови и иновативни продукти

През 20021 година продължихме да разширяваме портфолиото си с нови успешни партньорства и иновативни машини.

Евромаркет Тулс стана официален представител за България на INDEVA. INDEVA е световен лидер в проектирането и производството на модерни решения за автоматизация на индустрията. Те подобряват ергономичността, безопасността и производителността в процесите на много международни компании в различни индустриални сектори.

Евромаркет Кънстракшън винаги се стреми да предложи на своите клиенти най-модерните и актуални продукти от световнозизвестни производители. Направлението обогати каталога си с нова машина за набиване на конструкции - Orteco HD 1000. Благодарение на дългогодишния си опит Orteco имат водеща позиция както в Италия, така и в световен мащаб. Машината за набиване на конструкции Orteco HD 1000 е проектирана така, че да се справи отлично с тежки задачи и продължителна работа. Тя притежава най-здравата стоманена конструкция, както и отлична мощност.

Евромаркет Кари и през тази година продължи да предлага на своите клиенти високотехнологични и същевременно екологични продукти Toyota - първата електрическа палетна количка, проектирана спрямо концепцията за работа с Li-ion батерия, новата серия електрически електрокари Triago80, както и новата гама ричтраци BT Reflex.

Евромаркет Кари може да се похвали с пълна гама вътрешноскладова с Li-ion батерии – електрически колички, стакери, електрокари и ричтраци. Батериите също са производство на Toyota и имат безспорни предимства: 3 пъти по-дълъг живот и 30% по-висока енергоефективност.

  • Успешно реализираните сделки

Щастливи сме, че отново бяхме предпочитан избор за много български компании. Най-голямата награда и през 2021 година бяха всички доволни клиенти и успешно реализирани проекти.

  • Събитията

За поредна година Евромаркет Груп отвори вратите си за студентите от УАСГ, взе участие в логистичната бизнес конференция в УНСС и отново бе ексклузивен партньор на конкурса Сграда на годината 2021.

Очакваме с нетърпение 2022 година и си пожелаваме здраве и още повече успехи!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.