Новини

Евромаркет Груп на 30 години - 30 истории зад успеха на компанията

01.03.2022 Евромаркет Груп на 30 години - 30 истории зад успеха на компанията

През 2022 година Евромаркет Груп празнува 30 години от създаването на компанията –

100% българска, тя винаги е работила „Заедно с българската индустрия”, обърната към клиента, с ясна визия, корпоративна политика, мисия и ценности, със стратегия да си партнира с най-добрите производители и да доставя най-иновативните технологии до своите клиенти.

Благодарение на работата с повече от 11 000 партньора, лидери на международния пазар, и портфолио от 200 000 машини и инструменити, фирмата няма аналог на българския и европейския пазар и е синоним на опит, традиции, качество и иновации.

Днес обръщаме поглед назад към историята, за да си припомним извървяния път до началото на следващите 30 години. Път, по който Евромаркет Груп среща много предизвикателства, открива доверени партньори и привлича лоялни служители, учи безценни уроци, жъне успехи и признание, достига до всяка точка на страната, излиза извън нейните граници и не спира да вярва, че най-доброто тепърва предстои. Но само, ако си готов да работиш упорито, със сърце и душа за него.

Това е първата от 30-те истории, които стоят зад успеха на компанията и които ще разкажем.

Ключът към всички последвали успехи на Евромаркет Груп се казва GEDORE.

Евромаркет Tools е първото самостоятелно бизнес направление в Евромаркет Груп. То е основано през 1994 г. с подписването на договора за ексклузивно партньорство със световния производител на ръчни инструменти GEDORE.

Gedore photo

И в това партньорство няма нищо случайно. Двете компании имат не само общи бизнес интереси, те имат общи ценности – отговорност, коректност, фокус към клиента и постоянно търсене на иновации.

Gedore photo

*На снимките инж. Димитър Илчев и г-жа Боряна Радева

Семейната компания GEDORE, базирана в Германия, произвежда инструменти с най-високо качество от 1919г., по утвърдени в годините методи и с постоянно усъвършенствани процеси, признати и предпочитани както от професионални ползватели, така и от редица индустриални предприятия.

Made by GEDORE“ означава с мисъл за клиента, иновативност, производителност и надеждност. Иновативният дизайн, първокласните материали и съвременните производствени процеси са в основата на обещанието на GEDORE за предлагане на инструменти за цял живот. Точно това, което Евромаркет Груп търси да предложи на българския пазар и на българската индустрия.

Партньорството се оказва повече от успешно и към днешна дата марката GEDORE е нарицателно за оригинални немски инструменти с високо качество, а в портфолиото на Евромаркет Tools има повече от 10 000 артикула. През годините Евромаркет и GEDORE имат хиляди доволни клиенти в България, сред тях са: АЕЦ Козлудий, ЛУКОЙЛ Нефтохим, Дънди Прешъс Металс, ЕЙ И ЕС България, Контур Глобал Марица Изток 3, Мини Марица-изток, Асарел-Медет АД, Аурубис България, Луфтханза Техник София и други.

Любопитен факт е, че през първата година от съвместната работа на двете компании поръчките към доставчика са 11, а през 2021 година те надхвърлят 170.

Ето какво споделиха от GEDORE за успешното партньорство с Евромаркет Груп през годините:

„Изминаха 30 години на целенасочени усилия, избори и подобрения от двете страни; 30 години постоянна ангажираност и голяма удовлетвореност. Тази годишнина е само един етап от пътя, който сме поели заедно, убедени сме, че има много други цели, които да бъдат постигнати, със същия ентусиазъм и упоритост, които са мотивирали и двете ни компании от самото начало. Благодарим ви, че ни дадохте възможността да се развиваме заедно. Специални благодарности към вашия великолепен екип, който вярва в GEDORE през всичките тези години и който ни направи съпричастни към вашия огромен успех. Гледаме към бъдещето с ентусиазъм, сигурни сме, че тази годишнина ще е началото на още по-големи съвместни успехи и постижения.”

Няма съмнение, че избирайки GEDORE преди толкова години, Евромаркет Груп прави най-добрия избор!

А Вие очаквайте следващата ни история съвсем скоро.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.