Новини

"Евромаркет Груп" отбелязва 30-годишен юбилей

18.08.2022 "Евромаркет Груп" отбелязва 30-годишен юбилей

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

Днес Евромаркет отбелязва своя 30-годишен юбилей - истински повод за гордост!

През всички тези години научихме много неща - че няма напразни усилия и че успехите се постигат с много труд и всеотдайност. Ние като устойчива, солидна и надеждна компания, следваме своята визия, устояваме корпоративните ценности, политики и правила, постоянно търсим нови хоризонти и измерения и имаме ясни дългосрочни цели за бъдещо развитие.

Днес Евромаркет е безспорен лидер на пазара, по-устойчив, надежден и иновативен партньор отвсякога. Това се дължи на Вас - сърцето на Евромаркет и най-голямо корпоративно богатство!

Гордеем се с вашите ежедневни успехи - както лични, така и професионални, с безкомпромисното ви отношение и внимание към всеки проект и клиент, с вашето израстване като най-добрите професионалисти, с високите цели, които си поставяте и високите резултати, които постигате!

Благодарим Ви за доверието, което ни оказвате  през всички тези години, за усилията и всеотдайната работа, които влагате всеки ден, за лоялността и съпричастността към визията и ценностите на Евромаркет!

Честит 30-и рожден ден! Бъдете живи и здрави и все така амбициозни, уверени, креативни и вдъхновени.

За нас е чест и удоволствие заедно с Вас да градим бъдещето на компанията!

 

Искрено Ваша: Боряна Радева

Искрено Ваш: Димитър Илчев

Искрено Ваш: Ивайло Борисов

Ръководството на "Евромаркет Груп" поздравява всички служители на компанията и им благодари за всеотдайната работа, доверието и лоялността!
Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.