Новини

5 причини да изберете подемно-транспортна и складова техника от Toyota Material Handling

12.07.2022 5 причини да изберете подемно-транспортна и складова техника от Toyota Material Handling

Горди сме, че Евромаркер Кари е дългогодишен партньор на Toyota Material Handling - световният номер 1 в производството на иновативна и висококачествена подемно-транспортна и складова техника.

Ако още се колебаете, кое е най-доброто решение за Вашия бизнес, даваме Ви 5 причини да изберете богатата гама техника от Toyota:


 1. Световен лидер в бранша

Историята на Toyota Material Handling започва през далечната 1956. Тя е пример за високи постижения, иновации и отдаденост. В продължение на десетилетия и до днес Toyota е световен лидер в продажбите на мотокари, подемно-транспортна и складова техника - синоним на експертен опит, безкомпромисно качество, иновативни продукти и възможно най-ефективни услуги. От първата ръчна палетна количка BT през 1948 г. и първия мотокар на Toyota през 1956 г. до днес, те непрекъснато надграждат, развиват се и се стремят да отговарят напълно на нуждитена пазара.

2№1 по качество, издръжливост, надеждност, стойност и най-ниска цена на притежание

Мотокарите Toyota са класирани на първо място в многобройни проучвания, проведени от Peerless Research Group. През годините безброй глобални и национални публикации, проучвания и тестове признават Toyota за безспорен лидер в индустрията.

3. Иновации 

Toyota представя първата и единствена в света система за активна стабилност (SAS). Системата следи операциите на мотокара електронно, като по този нчин помага за намаляването на вероятността от преобръщане, както странично, така и надлъжно. През 2000 г. Toyota непрекъснато инвестира в научни изследвания и разви-тие на продуктите си – усъвършенствани двигатели, Li-Ion ба-терии, технология с горивни клетки и др. Toyota винаги търсирешенията, които ще донесат най-голяма полза на клиента. С течение на годините компанията е получила много международни награди от най-престижните световни форуми.

4. Автоматизация

Toyota ще автоматизира Вашия работен процес, независимодали става въпрос за склад, или за производствен обект. Автоматизацията в логистиката процъфтява поради няколко причини, като недостиг на водачи, намаляване на оперативните разходи и повишаване на ефективността. Всичко се свежда допремахване на ненужните процеси и добавяне на стойност там, където има най-голям смисъл. Toyota може да ви помогне да поемете стъпка по стъпка по пътя на автоматизацията, където човекът и AGV могат да се допълват взаимно.

5. Богата гама продукти за Вашия бизнес

Toyota Material Hangling не е само производител номер 1 в света на мотокари, компанията предлага изключително богата гама подемно-транспортна техника. По този начин можете да откриете всичко необходимо за Вашия бизнес на едно място.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.