Новини

Евромаркет Метал Холд достави на свой клиент бутална помпа Hammelmann HDP 142

30.09.2020 Евромаркет Метал Холд достави на свой клиент бутална помпа Hammelmann HDP 142

 Евромаркет Метал Холд достави на свой клиент в сферата на енергетиката бутална помпа, вертикално разположена с 3-цилиндрова конструкция за почистване под високо налягане, хидравлични изпитания и промивка на тръбни топлообменници. Помпата е модел HDP 142 на фирмата производител Hammelmann GmbH.

  Доставената на клиента помпа има възможност за едновременна работа с два водоструйни пистолета за високо налягане. В комплекта са включени дюзи и аксесоари за различни приложения и бързо почистване на повърхнини.

Технически характеристики:

  • Ел. двигател   90 kW;                                          
  • Максимално налягане   530 bar;
  • Минимално налягане     50 bar;
  • Дебит   93 l/min;
  • Ръчно регулиране на налягането;
  • Керамични бутала 3 бр.;
  • Глава на помпата  неръждаема стомана;           
  • Херметична система за уплътнение, отделяща буталната част и коляновия вал, предотвратяваща смесването на вода и масло;
  • Мобилна конструкция;

 Помпите с високо налягане Hammelmann са проектирани за непрекъсната работа. Ефективността и резултатите се определят от налягането и дебита. Също така са налични и редица различни опции за комбинация според индивидуалните изисквания на клиента.

 Системите Hammelmann са перфектният избор при разработването на индивидуални решения, които да бъдат подходящи за съответното приложение на системата. В допълнение към изпитаните електрически помпени агрегати, клиентите също имат възможност да планират и конфигурират система точно според изискванията си. Експертите на Евромаркет Метал Холд  са на разположение по всяко време, за да помогнат на клиента да намери правилното решение при избора на система.

Във видеото може да видите как работи Hammelmann HDP 142

 

 

 

 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.