Новини

Евромаркет Груп ви кани на Бата Агро 2022: Какво да очаквате?

09.05.2022 Евромаркет Груп ви кани на Бата Агро 2022: Какво да очаквате?

В юбилейната година от създаването си Евромаркет Груп отново ще вземе участие в най-голямото специализирано изложение за земеделие и селскостопанска техника: Бата Агро 2022. Дългоочакваното събитие ще се проведе от 16 до 20 май на Летище Стара Загора, а ние вече нямам търпение.

Подготвили сме Ви богато разнообразие от техника на световните лидери в бранша, атрактивни цени, както и индивидуални консултации и демонстрации. Евромаркет Груп ще Ви очаква на четири щанда, на които ще имате възможност да видите някои от бестселърите на компанията.

Топ машините на Евромаркет Кънстракшън ще можете да откриете на щанд C2-2:

  • Колесен багер Komatsu PW160-11 – мощна и надеждна машина с високотехнологичен икономичен двигател и универсално предназначение.
  • Челен товарач  Komatsu WA 380-8 – той Ви гарантира отлично представяне на работния терен, благодарение на отличната си мощност и издръжливост, както и на подобрената консумация на гориво.
  • Мини багерът Komatsu PC26MR-5 притежава качеството и производителността на по-голямата строителна гама на Komatsu, но в компактни размери и с уникална концепция за дизайн.
  • Комбинирани багери товарачи Hidromek HMK 102S и HMK 102B – високопродуктивни машини с ниски експлоатационни и ремонтни разходи.
  • Мини челни товарачи Gehl от серия R – мощни, компактни, надеждни и лесни за сервизиране.

Специалистите на Евромаркет Компресорс ще представят висококачествени и енергоефективни решения за Вашия бизнес на щанд А1-11:

Компресорите Gardner Denver

Gardner Denver е най-големият производител на винтови компресорни блокове в света. Всички компресори, произведени от Gardner Denver се характеризират с възможно най-нисък специфичен разход на електроенергия (kWh/m3), eлектрически двигател с клас на ефективност IE3 и изключително дълъг експлоатационен живот.

Дизеловите генератори AKSA работят безотказано 24 часа, 7 дни в седмицата и притежават мощност до 3000 kVA.

Фирма INMATEC Gas Technologies, Германия е водещ световен производител на азот генератори с чистота до 99.9999 %, намиращи широко приложение в основни браншове на икономиката.

Евромаркет Тулс ще ви очаква на щанд A1-16, където ще видите най-доброто от Kränzle – синоним на високо качество, иновации и силно екологично съзнание, Fami – Store Van, Fami и Gedore.

Евромаркет СИМ ще покаже на щанд А1-7 някои от най-големите световни производители на индустриални и строителни инструменти - Bosch, TJEPKohler-SDMO и др.

Посещението на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО е БЕЗПЛАТНО.

Необходимо е посетителите да се регистрират предварително онлайн или на място в дните на изложението. Можете да се регистрирате онлайн тук: Регистрация

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.