Новини

Едно впечетляващо инженерно постижение - пътят от щанда на Cifa - Bauma 2022 до морската ни столица - Варна.

28.11.2022 Едно впечетляващо инженерно постижение -  пътят от щанда на Cifa - Bauma 2022 до морската ни столица - Варна.

Евромаркет Кънстракшън достави първата в България 60 метрова бетон помпа с карбон технология CIFA К 60 Н Carbotech.

Mr.Salvatore Menniti | Mr.Petar Iltchev | Mr.Luigi Conti

Иновацията на карбон технологията на CIFA се състои в това, че материалът е лек, здрав и издръжлив, което гарантира високо качество на механичните свойства и допринася за по-ниско и отлично разпределение на теглото.

При сравнение на бетон помпи с еднакъв метраж, като едната помпа е със стоманена стрела, а другата – с карбонова, инженерите от CIFA констатират, че общото тегло на карбоновата стрела може да се намали с 25%, а дължината й може да се увеличи с 20%. Това позволява да се монтира стрела с по-голяма дължина на по-компактно шаси.

Модела е се отличава с шест секционна стрела, с диаметър на тръбите 125 mm и хидравлично задвижване. Стрелите с  карбон технологията на CIFA, предлагат максимална издръжливост и здравина. Благодарение на RRZ система на разгъване се гарантира оптимално използване в тесни работни пространства.

г-н Петър Илчев (от дясно) връчва специална награда от CIFA на г-н Атанас Митев

Благодарение на изключително мощният и надежден помпен механизъм PB1808ECX с капацитет до 180 куб.м. на час  се гарантира изключително ефективно изпомпване на различни видове бетон, като при този механизъм е намален броят на циклите в минута, спрямо по-малкият капацитет на помпеният механизъм PB1608. PB1808ECX  се отличава с по-големите си цилиндри 260Х 2100 мм, което осигурява по-малък брой цикли в минута, което гарантира по-малко износване и по-дълъг живот.

Системата SMARTRONIC GOLD, е стандартна при CIFA K60H и е плод на плод на дългогодишният опит, устременост и работа за въвеждане на иновации за оптимизация на процесите.  Като една от отличителните функции е  ASC позволява да се постигне максимален досег дори и при частично отваряне на стабилизаторите. От друга страна, новата MBE система (maximum boom extension) позволява на оператора да види на дисплея предварително максималният досег на стрелата във всеки ъгъл,  което премахва риска стрелата да не достигне желаната точка за полагане на бетон.

 

Помпата, доставена в България е надградена със SMARTRONIC ADVANCED  - най- високата степен на автоматизация, което е следващото ниво след SMARTRONIC GOLD.

Тя се отличава с :

-          Автоматично разгъване и сгъване на стрелата посредством единствено задържане на бутон на дистанционното;

-            ASC 2 – позволява движението на стрелите дори, дори когато в системата са достигнати лимитите за безопасност.

-          Anti –bouncing function ABC – намалява вибрациите значително до около 25%

-          Радиодистанционно управление с дисплей Hetronic

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.