Новини

Евромаркет Компресорс пусна в експлоатация газ генератор FG WILSON за Компресорна Станция „Нова Провадия”

29.09.2021 Евромаркет Компресорс пусна в експлоатация газ генератор FG WILSON за Компресорна Станция „Нова Провадия”

Повече от 20 години Евромаркет Компресорс предлага икономични и ефективни решения на българската индустрия, съобразени изцяло с индивидуалните клиентски нужди. А успешните им партньорства със световноизвестни производители, са гаранция за отлична производителност и максимална енергоефективност.

В началото на този месец Евромаркет Компресорс реализира нов успешен проект с Компресорна Станция „Нова Провадия”, която е част от новия и мащабен газопровод Балкански поток. Евромаркет Компресорс достави и пусна в експлоатация газов генератор PG 1080B2 с мощност 864 kW, производство на FG WILSON – Великобритания.

FG WILSON

FG WILSON предлага богата гама от дизелови и газови генератори, които са надеждни и издръжливи. Ако търсите дълготрайни решения с ниски експлоатационни разходи и икономия на гориво на местата, където няма електрозахранване, FG WILSON е точният избор.  Степента на възвръщаемост и икономията от енергийните разходи, които газовите генераторите FG WILSON осигуряват за кратък период от време (спрямо проведени предварителни проучвания) са доста атрактивни.

FG WILSON

Това не е първата доставка за газопровод Балкански поток, направена от Евромаркет Компресорс. По-рано тази година същият модел газ генератор беше доставен и пуснат в експлоатация и на компресорна станция „Расово”.

Ако искате да разберете повече за газовите генераторите, които Евромаркет Компресорс, свържете се с нас от формата за контакт тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.