Новини

Евромаркет Кънстракшън достави на нов клиент багер Hidromek HMK102BA5 и мулчер FAE

04.04.2022 Евромаркет Кънстракшън достави на нов клиент багер Hidromek HMK102BA5 и мулчер FAE

Евромаркет Кънстракшън достави на нов доволен клиент багер-товарач Hidromek HMK102BA5 с високо ниво на оборудване и мулчер на италианската фирма FAE (тя е световен лидер в производството на такива прикачени устройства). Клиентът се занимава с преработка на зелени отпадъци.

Hidromek HMK102B притежава висока производителност, прецизност във всяко действие и сила на загребване, която позволява да се работи в тежки условия, без това да води до екстремни натоварвания.

Предимства на багер-товарач HMK 102B:

  • Система за по-нисък разход на гориво;
  • Нисък шум и минимални ремонтни разходи;
  • Хидравлична спирачна система, която се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление;
  • Усилени мостове, специално разработени за серията Maestro, които предотвратяват приплъзване на гумите;
  • Една действително многофункционална машина с огромен набор от прикачно оборудване – хидравличен чук, свредла, щипки, гребла за сняг, общо 16 кофи с най-различни приложения;
  • Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен.

Hidromek HMK102B

Hidromek HMK102B притежава една от най-високите сили на загребване в този клас. Високата производителност на товарачната уредба се постига от кофа с обем от 1,1 m3, на която са разположени 8 зъба. Високопроизводителната багерна уредба гарантира едновременно висока производителност и изключителна прецизност. 

Hidromek 102B е оборудван с двигател Perkins, който се отличава с висока мощност (100 к.с./2200 об./мин.), нисък разход на гориво, най-висок въртящ момент (400 Nm/1400 об./мин.), нисък шум и минимални ремонтни разходи.

Пожелаваме на новите собственици продуктивна и успешна работа!

Ако искате да разберете повече за Hidromek HMK102B, свържете се с Евромаркет Кънстракшън от формата за контакт тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.