Новини

ЕВРОМАРКЕТ ГРУП ОТВОРИ ШИРОКО ВРАТИ ЗА КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

10.07.2023 ЕВРОМАРКЕТ ГРУП ОТВОРИ ШИРОКО ВРАТИ ЗА КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

ЕВРОМАРКЕТ ГРУП ОТВОРИ ШИРОКО ВРАТИ ЗА КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

 

От 21 до 23 юни ЕВРОМАРКЕТ отново превърна Корпоративно-сервизния си център край София в панаирно градче на модерните технологии и иновации за провеждането на ексклузивното събитие "Дни на отворените врати". Изложбените и демонстрационни площи на Euromarket City се изпълниха с представители на големи и малки български фирми от строителството, индустриите и транспорта.

 

На открити и закрити площи в Euromarket City посетителите можеха да видят експонати от цялото продуктово портфолио на ЕВРОМАРКЕТ ГРУП, както и да се консултират с висококвалифицираните специалисти на компанията. Домакините демонстрираха най-съвременни иновативни и енергоспестяващи решения, чрез които клиентите могат да повишат осезаемо ефективността и рентабилността на своя бизнес.

 

Плеяда от иновации

Несъмнено една от притегателните точки за посетителите бе 30-тонният верижен багер Komatsu PC290LCi-11 с най-модерното интелигентно управление IMC 2.0 на японския производител. Тази машина предлага рязко повишаване на производителността и прецизността при изпълнение на земекопни дейности дори от неопитни оператори. Интелигентното управление IMC 2.0 спомага за постигане на по-големи печалби от строителните фирми както чрез увеличаване на приходите от повече и по-бързо свършена работа, така и чрез намаляване на разходите благодарение на високата точност на изпълнение, без необходимост от доработки и преразход на строителни материали.

Другият голям хит в лагера на Komatsu бе завръщането на българския пазар на комбинираните багер-товарачи. При тях високата производителност и ефективност се гарантира от съвременната затворена товарочувствителна хидравлична система. На свой ред, доказалите се в практиката верижни багери Komatsu с конвенционално управление - PC210LC-11 (23 т) и PC290NLC-11 (30 т), привлякоха вниманието на клиентите и с атрактивните си ценови отстъпки.

Отдалече се забелязваха издигнатите стрели на две нови бетон-помпи CIFA. Моделът K50L е предназначен за работа на всякакви обекти, като най-добре се представя на средни и големи. Разчита на 50-метрова стрела с пет секции, монтирана на 4-осно шаси. По-големият модел K56L може да се справи и с най-трудните обекти, където се изисква полагане на бетон в големи количества и покриване на много обширен периметър. Оборудван е с 56-метрова стрела с 5 секции върху 5-осно шаси.

Голямата изненада при марката IVECO бе изложеният нископодов 12-метров градски автобус от модела Streetway с двигател на метан. С него домакините се заявиха като доставчик не само на камиони, но и на автобуси IVECO. В близост бе изложен влекач IVECO S-WAY 490, както и самосвали на 4-осни шасита IVECO Т-WAY 450.


За клиентите на подемна складова техника бе подготвена внушителна експозиция от кари Toyota. Тук на голям интерес се радваха рийчтраците с литиево-йонни батерии и най-модерно управление - особено моделът RR160HE с товароподемност 1,6 т и наклоняване на кабината, осигуряващо много удобна поза за оператора при работа на максимална височина.

 

Специално за индустриите

Освен с най-съвременни мобилни машини, изложбените площи на Euromarket City изобилстваха с техника за производствени компании. Тук се откроиха хоризонталните стругови центрове на DN Solutions (Doosan), разполагащи с най-модерното управление Doosan - Fanuc i Series. Забележителна бе експозицията от измервателни инструменти и машини Mitutoyo, гарантиращи абсолютна прецизност и изключителни иновации. При заваръчната техника впечатляващи демонстрации направиха роботи от Panasonic и Lincoln Electric. Вниманието на посетителите привлече и автосервизното оборудване MAHA.

Накрая, но не на последно място, трябва да се отбележат и атрактивните състезания за оператори, които предизвикаха силни емоции сред многобройната публика. Баскетболът с мотокари Toyota бе спечелен от Димитър Петров от Горна Баня ООД, а на състезанието със земекопна техника Komatsu с три различни дисциплини първото място за втора поредна година зае Емануил Тодоров от Венков инженеринг. Освен че създадоха незабравими преживявания на зрителите, призьорите си тръгнаха с уникални подаръци от домакините.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.