Новини

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА ЕВРОМАРКЕТ ГРУП

15.06.2023 ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА ЕВРОМАРКЕТ ГРУП

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА ЕВРОМАРКЕТ ГРУП

Ексклузивното събитие "Дни на отворените врати" ще се проведе от 21 до 23 юни в Корпоративно-сервизен център ЕВРОМАРКЕТ (Казичене, София). На изложбените и демонстрационни площи, структурирани в уникалния формат Евромаркет СиТи / Euromarket City, всички гости ще имат възможност да видят не просто най-съвременните машини и оборудване от световни брандове, и да се запознаят с детайлни високотехнологични решения, които могат да повишат осезаемо ефективността и рентабилността на техния бизнес.

Във всеки от трите дни от 11:00 ч до 20:30 ч Евромаркет СиТи / Euromarket City ще бъде градът на доброто настроение, високия професионализъм и, разбира се, техниката от последно поколение, отличаваща се с висока производителност, автоматизация и роботизация, ниски експлоатационни разходи и най-високи стандарти за качество. Освен да разгледат тези технологични иновации, всички гости ще могат да получат отговори на всички технически въпроси от висококвалифицираните специалисти на ЕВРОМАРКЕТ, да се запознаят с всички специални акции, промоции и атрактивни лизингови планове предоставени от ОТП Лизинг, както и да договорят индивидуални условия за интересуващите ги машини и оборудване.

За истински запомнящи се емоции от това събитие домакините са подготвили демонстрации на техниката в реални условия, състезания със строителни и подемно-транспортни машини, томболи и викторини с уникални награди, а също и зони с храни и напитки и удобен паркинг.

 

VIP зона за професионалисти

На откритите площи на Евромаркет СиТи / Euromarket City посетителите ще могат да видят експонати от цялото продуктово портфолио на ЕВРОМАРКЕТ ГРУП от строителна, минна, складова, транспортна и индустриална техника: конвенционални, хибридни и интелигентни багери Komatsu, телехендлери Manitou, самоиздигащи се кулокранове Potain, бетонпомпи и бетонмиксери Cifa, лекотоварни и тежкотоварни автомобили IVECO, складова техника Toyota Material Handling, компресори Gardner Denver, електрогенератори KOHLER-SDMO и много други.

На територията на комплекса ще бъдат разположени лаборатория за измервателна техника Mitutoyo, център за металорежещи машини DN Solutions, както и индустриален център, в който могат да бъдат разгледани заваръчна техника Lincoln Electric, заваръчни роботи Panasonic, разнообразна гама строителни и индустриални инструменти и автосервизно оборудване.

В условията на все по-интензивна конкуренция, всички фирми в строителството, добива на рудни и минерални суровини, индустриите, логистиката и транспорта се стремят към по-висока производителност, по-ниски експлоатационни разходи и минимални престои на техниката. Ето защо основните усилия на екипа на ЕВРОМАРКЕТ са насочени не само към предоставянето на близък досег с най-съвременното, високопроизводително и надеждно оборудване, но и към предоставянето на високоефективни и енергоспестяващи решения, подсигурени с максимално качествено и бързо сервизно обслужване.

 

Доброто настроение е гарантирано

Напрегната надпревара и незабравимо преживяване обещават състезанията за оператори. На 22 юни от 16.30 ч стартира състезанието с мотокари и газокари Totyota. За да спечелят, участниците трябва да бъдат не само бързи, но и да успеят да вкарат с вилиците на машината колкото се може повече баскетболни топки във високия кош. На 23.06, също от 16.30 ч, започва състезанието със земекопна техника Komatsu. Тук освен баскетбол ще има още две дисциплини, където ще се изисква много прецизно, но все пак пъргаво боравене с джойстиците за точното поставянето на метален пин, а след това на топки за голф, в подготвените тръби.

Всички желаещи да изпробват своите умения и майсторство е необходимо да направят предварителна заявка на e-mail: marketing@euromarket.bg и да се явят в 15 ч същия ден за инструктаж и работа с машините, като носят валидно свидетелство за правоспособност.

Атрактивните награди от състезанията, томболите и викторините, както и вкусната храна и напитки ще гарантират празничния дух и настроение за всички.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.