Новини

DN Solutions, новото име на Doosan Machine Tools

20.06.2022 DN Solutions, новото име на Doosan Machine Tools

Повече от половин век Doosan Machine Tools е лидер в индустрията за металорежещи машини.

През последните 50 години Doosan Machine Tools е световен лидер в индустрията за металорежещи машини, расте и се развива чрез иновации и винаги е готов да реши всяко предизвикателство. С възможностите за научноизследователска и развойна дейност, изградени в продължение на половин век, те разработиха високотехнологични, конкурентни продукти и постигнаха висока удовлетвореност на клиентите, като отговориха на изискванията на световния пазар. По-конкретно, те отговориха на разнообразните нужди на различни индустрии, включително автомобилостроене, космическа индустрия и здравеопазване в мрежа им от 66 страни по света.

И сега, "ново пътуване"

Doosan Machine Tools стана част от DTR Automotive, класирана на 3-то място в света за VMS (системи за управление на вибрациите) за автомобили.

Сега прероден като "DN", за да ръководи глобалния пазар на бъдещето.

Doosan Machine Tools и DTR Automotive се обединиха като DN, за да ръководят световния пазар. Doosan Machine Tools ще промени името си на DN Solutions, за да запише нова история като "DN". В ДНК на „D“, от името на DN Group, е гравирано срещата на DTR Automotive, произлизаща от DONG-AH, и Doosan Machine Tools, разработена от DAEWOO до DOOSAN. С това общо ДНК ние ще изградим нова "D" история заедно. "N" символизира сега и ново. Това означава решимостта на DN да изследва нови пътища чрез непрекъснати предизвикателства въз основа на своето силно настояще. СЕГА, осъзнавайки неограничените синергии чрез сливане като едно, той ще се придвижи към по-голямо НОВО бъдеще. След промяна на името си, DN Solutions се надява да осигури Total Solution, подходящо за отделната индустрия, като просто е производител на машини. То обещава да затвърди доверието с дилърите и партньорите и допълнително да засили конкурентоспособността на своите продукти и услуги. Надяваме се, че подкрепяте и се присъединете към нас, докато водим глобалния пазар под името DN.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.