Новини

Нова доставка за Евромаркет Метал

25.02.2022 Нова доставка за Евромаркет Метал

Евромаркет Метал достави Вертикален фрезови център -  Doosan Mynx 6500/50 II и Хоризонтален стругови център - Doosan Lynx 2100LMSB + Robot Fanuc Boxy AutoLoader Raptor на нов клиент.

Машините Doosan осигуряват на производителите най-доброто представяне в този клас, висока производителност и изключителна точност. Гамата на Doosan е впечатляваща, с над 350 модела стругови и фрезови машини.

Защо да изберете машините Doosan?

Машините Doosan гарантират висока точност и елиминират риска от човешка грешка и загуба на материал, което ще доведе до повишаване на рентабилността за Вашия бизнес. Освен това автоматизираните решения изискват минимален брой оператори и имат ниска поддръжка – това ще Ви спести допълнителни разходи в дългосрочен план.

Машините Doosan са надеждни и можете да разчитате на тяхната работа 24 часа в денонощието, ако се налага. В комбинация с високата им скорост, производителността може да се увеличи, което позволява да увеличите и Вашия капацитет.

Предимствата не спират дотук – работата с машините Doosan позволява гъвкавост, така че можете лесно да препрограмирате системата, в зависимост от Вашите нужди. Те са в състояние да изпълняват сложни операции с прецизност, която няма как да получите от човек - това прави процеса по контрола на качеството много по-гладък.

Серията Mynx е проектирана да предлага висока производителност с мощните си шпиндели, които издържат на тежката механична обработка, като по този начин удовлетворят изискванията на клиентите. Подобрените характеристики включват: богат избор от шпиндели, увеличен инструментален магазин, удължен Y ход, софтуерен пакет за лесна работа.

Doosan Photo

Серията Lynx включва компактни хоризонтални стругове с отлична точност. CNC машините от серията са подходящи за обработка на клапи, валове, зъбни колела, фланци, корпуси, болтове и др. Хоризонталните стругове Lynx 2100 запазват отличните възможности за струговане на предходните модели, като в същото време предлагат и допълнителни функции за фрезоване. Сред предимствата на серията са: най-голям работен прозорец при този клас ЦПУ машини, главен мотор с мощност от 15 kW, с голям въртящ момент - 169 Nm, и с максимална скорост 6000 rpm, намалени нива на шум и вибрации за повече точност и прецизност и още.

Doosan

Можете да видите двете машини в действие тук: Mynx 6500/50 II и Lynx 2100LMSB.

Разгледайте всички машини Doosan, които Евромаркет Метал предлага тук: Doosan

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.