Новини

Евромаркет Компресорс достави дизел генератор на болница в гр. Бургас

26.11.2021 Евромаркет Компресорс достави дизел генератор на болница в гр. Бургас

Нов дизел генератор работи вече в голяма болница в гр. Бургас. Доставката беше извършена от специалистите на Евромаркет Компресорс.

Основен принцип на Евромаркет Компресорс е да осигурява на клиентите си цялостни технико-икономически решения и обслужване, включително:

  • Доставка, монтаж и пуск в експлоатация на дизел генераторите;
  • Обучение и консулт на персонала на клиента при въвеждане в действие и последваща експлоатация на обордуването;
  • Безупречен гарационен и изънгаранционен сервиз;

Благодарение на развитата мрежа от регионални офиси Евромаркет Компресорс разполага с търговски и сервизни центрове в редица градове и България. 

Какви обаче са предимствата на дизел генераторите?

Лесна поддръжка: Дизел генераторите изискват по-малко поддръжка в сравнение с другите видове генератори, които пазарът предлага. Това се дължи на техния двигател, който се нуждае от по-малко компоненти, за да стартита - не се налага да мислите за смяна на свещи или за или възстановяване на карбураторите.

Горивна ефективност: Горивната ефективност е ключов фактор, когато се колебаете какъв генератор да изберете. Дизелът може да е по-скъпото гориво, но пък тези генератори са склонни консумират по-малко гориво от газовите - за същото количество работа. Това означава, че ще зареждате по-рядко.

Издръжливост: Известно е, че дизеловите двигатели притежават изключително здравина. Те издържат много и то при различни условия на околоната среда.

Безопасно съхранение: За разлика от бензина дизеловото гориво е много по-безопасно за съхраненение. Той също така има по-дълъг срок на годност от бензина, така че ще получите гориво с по-добро качество от съхраняваните си запаси.

Дълъг експлоатационен живот: Дизел генераторита обикновено "надживяват" бензиновите. А някои модели имат три пъти по-дълъг живот в сравнение с тези, захранвани с газ. Ако се поддържа правилно, дизел генераторът ще работи много години, преди да се нуждае от ремонт.

Непрекъснато захранване: Ако има прекъсване на електрозахранването, добре поддържания дизел генератор продължава да работи - той е изключително надежден и поддържа енергийните системи работещи за дълъг период от време. Това може да спести големи загуби.

Изходна мощност: Дизел генераторите се справят с по-големи натоварвания и работят по-дълго време в сравнение с други видове генераотри. Те са идеален избор и там, където електрическата мрежа е ненадеждна.

Ако искате да разберете повече за генераторите на Евромаркет Компресорс, свържете се с нашите специалисти от формата за контакт тук: Форма за контакт


Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.