Новини

Евромаркет Кари АД достави 3 рампи Текрам за товаро-разтоварна дейност на свой клиент

16.04.2024 Евромаркет Кари АД достави 3 рампи Текрам за товаро-разтоварна дейност на свой клиент

Водещият доставчик на индустриални решения и оборудване, Евромаркет Кари АД, успешнo достави и монтира 3 броя вертикални хидравлични рампи за товаро-разтоварна дейност на един от своите ценни клиенти.

Доставените рампи Текрам се отличават с високо ниво на функционалност и надеждност, предоставяйки оптимални решения в индустриалните среди. Съчетавайки издръжливост с иновативен дизайн, те осигуряват следните предимства:

  • Издръжливост и надеждност: Те са изработени от висококачествена 6/7 мм рифелова антихлъзгаща ламарина, гарантираща дълъг експлоатационен живот и надеждност при разтоварването на тежки товари.
  • Висока товароносимост: С товароносимост от 6 тона, рампите Tekram осигуряват възможност за безпроблемно разтоварване на широк спектър от товари.
  • Оптимизация на логистичните процеси: С интелигентен дизайн и функционалности, рампите Tekram улесняват и оптимизират логистичните операции, като подобряват ефективността и производителността на бизнеса.
  • Безопасност и сигурност: Текрам рампите са проектирани с оглед на безопасността на операторите и околната среда, като предлагат стабилност и контрол при разтоварване.

С тази доставка Евромаркет Кари АД продължава да се утвърждава като предпочитан партньор за доставка на висококачествени индустриални продукти.

За повече информация относно продуктите и услугите на Евромаркет Кари АД, моля, посетете нашия уебсайт на Подемно-транспортна и складова техника | Евромаркет Груп АД (euromarket.bg) .

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.