Новини

Електрическият стакер Combi CS спечели наградата IFOY 2020

20.07.2020 Електрическият стакер Combi CS спечели наградата IFOY 2020

Като официален представител на Combilift за България, Евромаркет Кари с гордост съобщава, че електрическият стакер Combi-CS спечели престижната награда IFOY 2020.

Combilift е победител в един от най-престижните международни конкурси в индустрията за обработка на товари, който отличава най-добрите продукти и решения на годината. Компанията спечели в категорията „Складови нископовдигачи” с иновативния си стакер Combi-CS.
Това е втората победа за Combilift през последните седмици, Combi-CBE4 спечели наградата Red Dot Design 2020  (вижте повече тук: „Combilift с поредна престижна награда”)

Combi-CS е единственият стакер с противовес, който може да работи в конвенционален проход за ричтрак - за спестяване на място и по-продуктивно оброботване и съхранение на товари. Той разполага с уникалната, международно патентована и многократно награждавана многопозиционна кормилна уредба на Combilift, която позволява ротационно движение на задното задвижващо колело, така че операторът да остане в безопасна позиция отстрани на машината, а не отпред както е при другите стакери. Това гарантира оптимална видимост към товара и околността, както и максимална безопасност в райони, където може да работи друг персонал например.

Поради настоящите обстоятелства стотиците хора, които обикновено събира церемонията на IFOY, не можеха да присъстват лично, така че организаторите предоставиха виртуален червен килим за победителите, в интернет на 13 юли 2020 г. (www.ifoy.org).

Основателят на IFOY и изпълнителен председател на журито Анита Вюрмсер отбеляза: „Специалните времена изискват специални решения и тази година наградите IFOY бяха посветени на най-добрите иновации в интралогистиката и особено на хората, които правят интралогистиката да се случва. "

Продуктите на финалистите преминаха строг одит на IFOY от страна на експерти в индустрията и журналисти от водещи логистични медии от 19 държави, които тестваха и оцениха оборудването за качества като иновативни технологии, дизайн, ергономичност, безопасност, продаваемост, ползи за клиента и устойчивост. Някои от коментарите на журито за Combi-CS бяха следните: „Combi-CS е наистина компактен, интелигентен стакер и чудесно практическо решение. Той предлага значителна добавена стойност по отношение на работата и безопасността в ограничени пространства. Това е решение, фокусирано върху клиента, с много високо ниво на пазарна значимост. “

Изпълнителният директор и съосновател на Combilift Мартин Маквикар каза: „От името на целия екип на  Combilift с удоволствие получавам наградата IFOY 2020 и се гордеем, че този иновативен продукт е признат за ценно решение в интралогистичния сектор.  Благодарим на журито, че ни избра за тази важна награда."

Вижте видео от награждаването:


View on YouTube

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.