Новини

Евромаркет Кари и Орбико България – заедно за високотехнологично и екологично бъдеще

24.08.2021 Евромаркет Кари и Орбико България – заедно за високотехнологично и екологично бъдеще

Щастливи сме да съобщим, че поредното успешно партньорство между Евромаркет Кари и българския бизнес вече е факт. Заедно с водещия дистрибутор в страната - Орбико България реализирахме нов успешен логистичен проект. Като лидери на пазара, те предлагат пълни и всеобхватни бизнес решения за продажби и дистрибуция, логистични услуги, маркетинг и бранд услуги за голям брой индустрии и бизнес области в различни сектори. В тяхно лице ние открихме партньор, с който не само да се стремим към максимална ефективност, но и към едно по-зелено и устойчиво бъдеще. Целите, които си поставихме по време на съвместното ни сътрудничество бяха: продуктивност, контрол на разходите, безопасност по време на работа, дълъг експлоатационен живот и висока екологичност на машините. Радваме се, че с общи усилия успяхме да ги изпълним. Ръководството на Орбико България направи най-добрия избор и към модерното си логистично оборудване прибави: 16 броя ричтраци RRE180, 2 броя стакери SPE160, 18 броя електрически палетни колички LPE200 и 16 броя ордер пикъри OSE250. Сигурни сме, че машините Toyota ще удовлетворят максимално техните нужди и ще им помогнат да реализират успешно следващите си смели начинания. 

image toyota material handling

Ето и част от безспорните предимства на доставените модели, производство на Toyotа Material Handling Europe:

  • Висока производителност и ергономичност - широкият спектър от опции, които бяха подбрани, осигуряват максимална ефективност и удобство за работа на всеки оператор. Повдигателната уредба с оптимална видимост и остатъчен капацитет, както и специално разработената Li-ion технология за подемно-транспортна техника са малка част от предимствата на доставената техника. Машините позволяват максимално оползотворяване на наличните ресурси и по-голяма отговорност от страна на оператора.  
  • Контрол на разходите - благодарение на патентованата система за мониторинг и контрол на оборудването - „Toyota I_Site”, клиентът може да направи справки за реалната експлоатация на машините. Това дава възможност за оптимизиране и управление на целия машинен парк - както на броя на машините, така и на броя на операторите; както за намаляване на разходите от щети, така и за минимизиране на инцидентите по време на работа.
  • Екологичност и оптимизация - литиево-йонните батерии подобряват енергийната ефективност и улесняват максимално работния процес - зареждат се бързо и не се нуждаят от поддръжка и от отделно зарядно помещение (няма отделяне на вредни емисии), позволяват и частични заряди без да се нарушава работният цикъл, отличават се с дълъг екплоатационнен живот и ненадминат капацитет.
  • Безопасност по време на работа и доказан комфорт – индикаторът за височината на повдигане и тежестта на товара, TLS системата на повдигателната уредба за плавно преминаване на профилите, лазерът за максимална прецизност при позициониране на вилиците, бутонът за автоматичното нивелиране и хоризонтиране на вилиците - това са само част от предимствата, които гарантират по-голяма сигурност и удобство по време на работа.
  • Дълъг експлоатационен живот на оборудването и осигуряване на безпроблемна експлоатация - удобният контрол върху навременното обслужване осигурява по-малък престой за ремонт и повече време за работа, а ненадмината производствена система за контрол на качеството - Toyota TPS гарантира високо ниво на изпълнение и дълъг живот на експлоатация.

Евромаркет Кари и Toyota предлагат иновативни логистични решения с гарантирано качество и доказана ефективност на съоръженията. А обхватът на сервизната мрежа и мобилните групи, както и модерно оборудваните сервизни бази допринасят за надеждността и сигурността.

Пожелаваме на Орбико България лека работа, отлични резултати и доволни бизнес партньори!

Вижте повече за подемно-транспортната и складова техника Toyota, предлагана от Евромаркет Кари тук

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.