Новини

Антон Радев и Добромир Петков са новите заместник главни изпълнителни директори на Евромаркет Груп

05.05.2022 Антон Радев и Добромир Петков са новите заместник главни изпълнителни директори на Евромаркет Груп

Антон Радев и Добромир Петков са новите заместник главни изпълнителни директори на Евромаркет Груп.

Антон Радев отговаря за сектор "Строителство". Присъединява се към екипа на Евромаркет  през 2011 г., като финансов директор на групата. А през 2020 г. става и изпълнителен директор на дъщерната компнания AйТръкс ЕАД, официален дилър и сервиз на Iveco в България.

Той е завършил престижния университет Cass Business School в Лондон, Великобритания. Защитил е с отличие бакалавърска и магистърска степен по „Банково дело и финанси” и „Мениджмънт и предприемачество”. Специализирал е „Корпоративно и инвестиционно финансиране” в международна финансова институция в Лондон.
Бил е част от одит екипа на водещата консултантска и одиторска компания PriceWaterhouseCoopers (PwC). 

Добромир Петков отговаря за сектор "Индустрия". В структурата на Евромаркет Груп е от 17 години. Започва работа като търговски специалист (Заваръчна и специализирана техника). Няколко години по-късно става Мениджър продажби в Евромаркет Заваряване, a през 2011 година поема управлението на цялото направление Евромаркет Метал. 

Завършил е „Икономика на интелектуалната собственост” и „Маркетинг” в УНСС и притежава допълнителна квалификация – „Контрол на челни заварени съединения” от ТУ.

Manager News

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.