Новини

Евромаркет представя нови продукти на Архитектурно-строителна седмица 2020

24.02.2020 Евромаркет представя нови продукти на Архитектурно-строителна седмица 2020

Нови продукти от световни производители и специални промоции очакват посетителите на щанда на Евромаркет по време на тазгодишното издание на Архитектурно-строителна седмица. Събитието, което се утвърди като едно от водещите изложения за строителни инструменти, машини и консумативи, ще се проведе между 25 и 28 февруари в Интер Експо Център, гр. София.

Нашият екип ще Ви очаква в зала 3, на щанд C5, между 25 и 28 февруари в Интер Експо Център. Вижте къде се намираме тук.

Сред най-интересните експонати на щанда на Евромаркет ще бъдат новите модели професионални инструменти Bosch от серията BiTurbo – със супериздръжливи батерии и мощни, безчеткови мотори. Серията включва нови модели безжични перфоратори, които са по-мощни, по-производителни (с до 50% повече) и по-компактни от други подобни инструменти. Техният интуитивен дисплей позволява наблюдение на батерията в реално време и позволява индивидуални настройки в любим режим на работа, включително и чрез смартфон. Серията BiTurbo включва още нови акумулаторни ъглошлайфи, еквивалентни по мощност на 1500 W машини с кабел. Моделите предлагат с 50% по-бързо рязане и повече отстраняване на метали, задават нови стандарти за безопасност и позволяват улеснено управление. Най-атрактивен в серията обаче е новият акумулаторен настолен циркуляр GCM 18V-216 – еквивалентен на машина с кабел, с бърза смяна на диска без необходимост от инструменти, с ниско тегло, с лазерен водач и с уникална за този клас дълбочина на рязане от 70 mm.

На щанда на Евромаркет ще може да се видят също:

  • Машина за полагане на мазилки от трето поколение Putzmeister MP25 Mixit Generation 3 – изключително ефективна, лесна за демонтаж, удобна за работа, с нов компресор и вградена водна помпа, мощен електрически двигател и лесно достъпен разходомер за промяна на количеството вода.
  • Нови предложения от бестселъра на Евромаркет – TJEP: акумулаторни пистолети за връзване на арматура и ново поколение 3G пистолети за пирони с горивни газови клетки, които превръщат монотонната, физически трудна и времеемка работа в бърз, качествен и автоматизиран процес.
  • Иновативно смарт устройство за безжична връзка с генератори на SDMO
  • Машина за рязане на облицовъчни плочки над 1200 mm от Goelz.

Освен нови модели, на щанда на Евромаркет могат да се видят още генератори SDMO, машини за заглаждане на бетон Fastverdini, фугорези, ядкопробивни машини и машини за шлайфане на подове Goelz, а също мини багери Komatsu и мини челни товарачи Gehl.

Можете да се възползвате еднократно от безплатен вход, като изтеглите и разпечатате нашата покана и я покажете на входа на изложението.

Очакваме Ви!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.