Новини

Евромаркет Компресорс с нов партньор: Transair от Parker Hannifin

03.05.2018 Евромаркет Компресорс с нов партньор: Transair от Parker Hannifin

Евромаркет Компресорс АД вече е ексклузивен партньор на Transair от Parker Hannifin - оригинална модулна система за изграждане на тръбопроводи, базирана на алуминиеви тръби и бързи връзки. Марката е създадена през 1996 г. от световния лидер Parker Hannifin и е по-икономична, надеждна и ефективна алтернатива на обикновените стоманени тръбни системи за пренос на компресиран въздух.

"Да бъдем ексклузивен партньор на Parker Hannifin е чудесна възможност за разширяване на портфолиото ни. С Transair предлагаме на клиента цялостни решения по отношение на една компресорна инсталация: както доставка на самото компресорно оборудване, така и на неговата тръбна система с всички нейни компоненти - тръби, кранове, колена, куплунги и други. Нещо повече, Transair е най-добрият продукт на пазара, който гарантира качеството на сгъстения въздух и осигурява по-дълъг експлоатационен живот на всички консуматори в производството на клиента - поточните линии, производствените машини, пневматичните компоненти и т.н.", коментира Татяна Бечева, изпълнителен директор на Евромаркет Компресорс АД.

Transair® на Parker Hannifin е перфектно адаптирана към спецификите и потребностите на всички отрасли на промишлеността - автомобилостроене, самолетостроене, металообработване, хранително-вкусова и текстилна промишленост, производство и обработка на пластмаса, фармацевтична индустрия и др. Системата е предпочитана заради ефективността си при изграждане на тръбната инсталация от компресорното помещение до точката на използване на сгъстен въздух.

Предимства на Transair®:

  • 100% чист сгъстен въздух от компресорното помещение до точката на използване
  • Бърза инсталация и по-малка необходимост от поддръжка благодарение на ниско тегло и компактни размери
  • Изградена на модулен принцип, готова за употреба - без необходимост от заваряване, лепене или кримпване
  • Висока рентабилност - по-ниски разходи за инсталация и оперативни разходи.
  • Висока устойчивост на външни условия
  • 100% устойчивост на корозия
  • Без течове, оптимизация на загубите на поток и налягане
  • По-ниска грапавост и по-голям вътрешен диаметър позволяват до 20% по-голям дебит в сравнение със стандартните стоманени тръбни системи и гарантират икономии на енергия на компресорната инсталация
  • Без необходимост от спиране на работата на компресорната инсталация при нужда от тръбно разширение
  • 100% тествани.
Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.