Новини

Евромаркет Кари достави първия електрокар с литиево-йонна батерия

20.05.2019 Евромаркет Кари достави първия електрокар  с литиево-йонна батерия

Евромаркет Кари достави първия четириопорен електрокар TOYOTA с литиево-йонна батерия за голям производител на автомобилни части в България.

 Електрокарът е модел 8FBMK16T с височина на повдигане 3035 мм и товароподемност 1600 кг. Оборудван е с литиево-йонна батерия 48V/448Ah, система за въвеждане на PIN код, мулти дисплей „Deluxe” с индикация за тежестта на товара, Toyota SAS – уникалната система на Toyota за активна стабилност и други.
Електрокарите от серия Traigo 48 предоставят най-високи нива на производителност за класа си и в същото време са с най-нисък разход на енергия при високоинтензивни операции. Други техни предимства са:

  • Подобрена кормилна уредба за по-лесно управление и контрол на всички скорости на движение
  • Пълно спиране на рампа и точно позициониране с и без товар
  • Притежават уникален дизайн на мачтата, интериора и защитната решетка, осигуряващ отлична видимост за оператора и контрол при манипулиране на товар във височина
  • Оборудвани са с последно поколение променливотокови двигатели, осигуряващи мощност и прецизна работа по време на товаро-разтоварния процес
  • Висока продуктивност чрез максимален комфорт на работното място

От пускането на своята литиево-йонна серия през 2013 година, TOYOTA е един от водещите производители на литиево-йонни електрически машини. През 2016 година значително разширяват рейнджа с електрически колички и ордер пикъри. Оттогава гамата се обогатява и включва и електрически стакери, ричтраци, влекачи и мотокари. Безспорни са предимствата на литиево-йонните решения и през годините клиентите са се убедили в това. Литиево-йонната технология елиминира необходимостта от резервни батерии като спестява до 30 % разход на енергия. Само една такава батерия е необходима за многосменен режим на работа на машината и пълното ѝ зареждане отнема само 1 час. В сравнение с обикновените батерии литиево-йонните имат три пъти по-дълъг живот. Това гарантира на клиентите една добра възвръщаемост на инвестициите в такъв тип технология.

Вижте снимки на доставения електрокар с литиево-йонна батерия:

 

 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.