Новини

Евромаркет Кари достави стелажи и подемно-транспортна техника Toyota за новоизградения завод на Биовет

29.11.2019 Евромаркет Кари достави стелажи и подемно-транспортна техника Toyota за новоизградения завод на Биовет

Биовет се довери на Евромаркет Кари за оборудването на новопостроения си завод в град Пещера. Компанията закупи стелажна система тип ‘Conventional’ и подемно-транспортна техника Toyota – електрически колички LPE 200, ричтрак RRE140H, електрически комисионери VCE150A, електрокари 8FBEK16T, газокар 02-8FGF25.

Биовет е водещ европейски производител на фуражни добавки, премикси и активни субстанции за животни, разработва и междинни продукти за фармацевтичната промишленост. Фирмата произвежда своята продукция на четири производствени площадки: в Пещера, Ботевград и Разград.

Тази година Биовет завърши мащабен проект по откриването на нов завод в град Пещера, който е резултат от развитието и модернизацията на компанията. С изграждането на новите мощности капацитетът на фирмата ще се удвои, а над 90 % от произвежданите продукти ще се реализират на световните пазари.  

 

Снимки от новоизградената база на фирма Биовет в град Пещера 

Представяме Ви повече информация за оборудването и техниката, които Евромаркет Кари достави за новопостроения завод на Биовет:

  • СТЕЛАЖНА КОНЦЕПЦИЯ СИСТЕМА ‘CONVENTIONAL’

За готовата продукция на клиента, проектантите от Евромаркет Кари изготвиха специален проект на стелажна  система  за  съхранение  на  палетизирани  товари.  Със своята височина от 12 метра и обслужването с VNA подемна техника (тристранно обработващи машини), клиентът постига максимално уплътняване на складовото пространство с този тип стелажна система, без да прави компромис със скоростта на обслужване на склада и удобството на работа. Стелажната система е изчислена за устойчивост на земетресения от 9-та степен. За целта производителят Mecalux, който е лидер в областта, разработи и произведе специален профил с необходимите статични и динамични характеристики на натоварване.

С  предложената стелажна  система  клиентът  има  възможност  за  складиране  на  повече  стока  на единица площ, подобряване на работните процеси в склада, възможност за развитие на своя бизнес. Системата  осигурява  постоянен  и  независим достъп до всеки палет и възможност за обработката му по всяко време.

Капацитетът на разработената за клиента стелажна система е 8140 палето места.


  • ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОЛИЧКИ LPE 200

P-серията на Toyota се отличава с три основни предимства – лесни за управление, безопасни и издръжливи на високо натоварване. Доставените за клиента електрически колички са с  максимална  товароподемност  2000  kg, оборудвани са с платформа  и  странични  предпазители  за  оператора, тягова  батерия  24V/400Ah  и зарядно устройство. 

  • РИЧТРАЦИ TOYOTA, модел RRE140H 

Серията Reflex R, E на Toyota се отличава с изключителна производителност и ергономичност, благодарение на изцяло нов дизайн на мачтата и височина на повдигане до 13 метра. Без значение от вида на операциите (тясно пространство, ниски температури, множество операции), с уникалните си характеристики ричтраците BT Reflex се адаптират към всякаква среда.

Доставеният ричтрак е с  основна товароподемност  1400  kg, окомплектован с триплексна мачтова система с височина на повдигане  8  500  mm, индикатор за височината на повдигане и теглото на товара,  височинен  пре–селектор  за  автоматично запаметяване на определена височина на повдигане, накланяща  се  кабина  за  удобство  на  оператора,  тягова батерия 48V/620Ah и външно зарядно устройство.

  • ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОМИСИОНЕРИ TOYOTA, модел VCE150А

Машините за тристранна обработка на Toyota са високоефективни решения за оптимизация на складови пространства. Предназначени са  за  тристранна  обработка  на  палетизирани товари.
Доставените за клиента модели са с  максимална товароподемност 1500 kg,  окомплектовани са  с триплексна  мачтова  система  с  височина  на  повдигане на платформата 9800 mm,  модификация  за  индуктивно  водене, модификация за индикация на работния коридор чрез  магнити,  генератор  за  захранване  на индуктивното  водене  до  1000  линейни  метра,  модификация за странично вадене на батерията с вилици на друга  машина  тип  „Fork  Pockets”,  тягова  батерия  48V/1240 Ah и външно зарядно устройство.

  • ТРИОПОРНИ ЕЛЕКТРОКАРИ TOYOTA,  модел  8FBEK16T 

Новата серия 3-опорни електрокари на Toyota предлага висока маневреност дори и в тесни пространства. Моделите са с още по-малък радиус на завиване, а 8FBEK16T и 8FBEK18T са по-компактни като дизайн. Оборудвани с уникални технологии като TOYOTA SAS  новите 3-опорни електрокари са проектирани да бъдат водещи за класа си по отношение на безопасност, производителност и енергийна ефективност. Доставените елктрокари са с товароподемност 1600 kg, окомплектовани с дуплексна мачтова  система с височина на повдигане 3300 mm, трипътен хидравличен разпределител, виличен  изравнител, управление на хидравликата тип „мини лостове” с подлакътник, мултифункционален дисплей Deluxе с индикация за тежестта на товара, тягова батерия 48/625 Ah и зарядно устройство.

  • МОТОКАРИ  TOYOTA, модел  02-8FGF25

Всички мотокари, производство на TOYOTA притежават уникалната система за активна стабилност на TOYOTA SAS - безкомпромисна сигурност и контрол върху управлението, осигуряващи защита на оператора, товара и работната среда!
Всички мотокари с марката TOYOTA са снабдени с последно поколение газови и дизелови двигатели, конструирани от компанията, и осигуряващи мощност и продуктивност дори в най-тежките експлоатационни условия.

Доставеният мотокар е с максимална  товароподемност  2500  kg, окомплектован  с  газов двигател Toyota 4Y-ECS, дуплексна мачтова система с височина на повдигане  3300 mm, трипътен хидравличен разпределител с прилежащи хидравлични съединения, виличен  изравнител,  мека  мобилна  кабина с предно и задно стъкло,  мултидисплей  делукс  с индикатор за тежестта на товара.

 

 


 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.