Новини

Съвместими ли са екологията и по-ниските разходи? Евромаркет Кари отговаря с новата успешно реализирана сделка

20.08.2021 Съвместими ли са екологията и по-ниските разходи? Евромаркет Кари отговаря с новата успешно реализирана сделка

Евромаркет Кари отново доказа, че предлага на клиентите си не просто висококачествени машини, а цялостни и ефективни решения, с които работният процес никога няма да бъде същият. В началото фокусът пада върху индивидуалните клиентски нужди и Евромаркет Кари винаги се стреми да ги удовлетвори напълно.

В конкретния случай те бяха: машини с по-ниски разходи за целия период на ползване, оптимални технически характеристики и, разбира се, по-екологична чиста подемно-транспортна техника. Решението, което Евромаркет Кари предложи покрива изцяло всички тези изисквания. 9 броя електрокари Toyоta вече са част от работния процес и професионалните постижения на клиента, който е сред лидерите в своя бранш.

Електрокарите се отличават с висока производителност, сигурност и са идеални за работа с тежки товари. Те са стабилни, компактни и гъвкави – подходящи са за интензивни натоварвания както в закрити, така и на открити пространства.

Освен това машините имат кратки интервали на зареждане и са по-екологично чисти. Евромаркет Кари вярва, че именно високотехнологичните и екологични машини са целта, към която всяка фирма трябва да се стреми днес.

Благодарение на отлично развитата сервизна база, с която разполага Евромаркет Кари клиентът получи едно наистина цялостно решения – с включен сервиз за следващите 5 години.

Въпреки първоначалната инвестиция за новите електрокари оперативните разходи за периода на ползване са по-ниски в сравнение с по-старите модели, с които клиентът разполагаше.

Евромаркет Кари пожелава на новите собственици успешна работа и доволни клиенти!

Вижте повече за подемно-транспортната и складова техника Toyota, предлагана от Евромаркет Кари тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.